JM does not take responsibility for the translation
Lilla Tvärgatan
Planerat

Lund / Centralt Lund

Lilla Tvärgatan

Bo centralt i klassiska kvarter

Lilla Tvärgatan

På attraktivt läge vid Lilla Tvärgatan mitt i centrala Lund planerar Seniorgården nya bostäder. Här finns möjligheten till ett bekvämt och tryggt boende i klassiska kvarter.

I kvarteret Grynmalaren, mellan Stora och Lilla Tvärgatan, planerar Seniorgården att bygga ett bostadshus med vackra och funktionella lägenheter för dig som fyllt 55 år. Här finner du det perfekta boendevalet för en bekväm och stimulerande tillvaro. När du har slagit av på tempot men inte på livet. Bostäderna är anpassade för Seniorgårdens målgrupp med omtanke om att skapa ett bekymmersfritt och lättskött boende där du både vill och kan bo kvar länge.

Till detta adderar vi fördelar som gemensamhetslokal för aktiviteter och umgänge, gästlägenhet för långväga besök och Seniorgårdens förmånliga tjänsteutbud.

Vid Lilla Tvärgatan planerar vi ett boende för dig som vill ha ett nytt hem att längta till. Det attraktiva läget mitt i Lund gör att vi väntar ett stort intresse för projektet och bostäderna. Våra VIP-kunder är alltid först att få den senaste informationen och har möjlighet att boka lägenhet innan de släpps till allmän försäljning.  Bli VIP-kund redan nu så är du också med från början. 

I närheten

Kolla restider

  Det goda livet

  Lilla Tvärgatan ligger på ett central läge i klassiska Lund. På bekvämt gångavstånd till det bästa och mesta som staden kan erbjuda. Du når Mårtenstorget eller Stadsparken på bara några minuters promenad.

   Läs mer om Lund

  Skönhet och funktion

  På Lilla Tvärgatan planerar vi att skapa ett boende med alla de kvaliteter som finns i Seniorgårdens boendefilosofi. Det blir vackra och funktionella bostäder med alla moderna bekvämligheter och lite till.

   Läs mer om bostäderna

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Att köpa en ny bostadsrätt

  Är det första gången du vill köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till – allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

  Läs om hela köpprocessen

  Seniorgårdens Boförmåner - för en bekvämare vardag

  Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

  Seniorgårdens Boförmåner

  Seniorgårdens Trygghetspaket

  För att din bostadsaffär ska vara en trygg investering erbjuder Seniorgården ett trygghetspaket där bland annat dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd ingår.

   Läs mer om Seniorgårdens Trygghetspaket

  Jämför bostäder