JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Skåne / Centralt Lund

Lilla Tvärgatan Planerat

Bo centralt i klassiska kvarter

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Lund
 • Område: Centralt Lund
 • Avgift: Ej fastställt
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Lilla Tvärgatan
   Lund
 • Status: Planerat
 • Bostäder: 40

På attraktivt läge vid Lilla Tvärgatan mitt i centrala Lund planerar Seniorgården nya bostäder. Här finns möjligheten till ett bekvämt och tryggt boende i klassiska kvarter.

I kvarteret Grynmalaren, mellan Stora och Lilla Tvärgatan, planerar Seniorgården att bygga ett bostadshus med vackra och funktionella lägenheter för dig som fyllt 55 år. Här finner du det perfekta boendevalet för en bekväm och stimulerande tillvaro. När du har slagit av på tempot men inte på livet. Bostäderna är anpassade för Seniorgårdens målgrupp med omtanke om att skapa ett bekymmersfritt och lättskött boende där du både vill och kan bo kvar länge.

Till detta adderar vi fördelar som gemensamhetslokal för aktiviteter och umgänge, gästlägenhet för långväga besök och Seniorgårdens förmånliga tjänsteutbud.

Vid Lilla Tvärgatan planerar vi ett boende för dig som vill ha ett nytt hem att längta till. Det attraktiva läget mitt i Lund gör att vi väntar ett stort intresse för projektet och bostäderna. Våra VIP-kunder är alltid först att få den senaste informationen och har möjlighet att boka lägenhet innan de släpps till allmän försäljning.  Bli VIP-kund redan nu så är du också med från början. 

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

VACKRA OCH FUNKTIONELLA BOSTÄDER FÖR DIG SOM FYLLT 55 ÅR

Våra bostäder utformas med utgångspunkt i Seniorgårdens boendefilosofi där skönhet, funktion och känsla går hand i hand. Detta är bostäder byggda för att leva och trivas i. Ljusa, välplanerade lägenheter med tröskelfria golv och breda dörröppningar. Här skapas generösa sovrum med gott om plats runt sängen, lättarbetade kök med fokus på både form och funktion, och inte minst rymliga badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

ÄTA UTE ELLER INNE? VÄLJ SJÄLV.

Generösa inglasade balkonger utgör en naturlig förlängning av vardagsrum och matplats. Här görs även plats för gäster. Fönster med låga fönsterbröstningar gör att du kan njuta av utsikten även när du sitter ned. Vi tänker på detaljer som lättöppnade dörrar och fönster, bekväm placering av eluttag och lättstädade inredningslösningar

GENOMTÄNKT INREDNING  

Genomgående väljer vi vackra, slitstarka material, trä, kakel och klinker. På golven lägger vi ekparkett i alla rum och klinker i dusch och tvätt. Tillsammans med arkitekt och inredningsarkitekt skapar vi en genomtänkt grundstandard till ditt nya hem. Bokar du din lägenhet tidigt får du stor möjlighet att vara med och påverka färgsättning, materialval och inredning.

 

Välkommen till Lilla Tvärgatan i centrala Lund. Ett boendeval med goda utsikter till en bekymmersfri och trygg vardag.

Det goda livet

Lilla Tvärgatan ligger på ett central läge i klassiska Lund. På bekvämt gångavstånd till det bästa och mesta som staden kan erbjuda. Du når Mårtenstorget eller Stadsparken på bara några minuters promenad.

 Läs mer om Lund

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Centralt Lund

  Viktiga anledningar till framtidsstaden Lunds popularitet som etableringsort för både näringsliv och forskning på hög nivå är dess strategiska läge i Öresundsregionen och dess hanterbara storlek. Lund är staden där allt finns inom bekvämt räckhåll. Här finns arbetsplatserna, universitetet, skolorna, rekreationen, restaurangerna, nöjesutbudet och shoppingen inom en radie av ett par kilometer.

   Läs mer

  trygghetspaketet

  Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

   Läs mer

  Jämför bostäder