JM does not take responsibility for the translation

VIP-vägen till ditt nya hem

Seniorgården har lång erfarenhet av att bygga bostäder för alla över 55 år. Du får en vacker och funktionell bostad med bra läge nära service och grönområden. Välkommen som VIP-kund du också!

DINA FÖRDELAR SOM VIP-KUND
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder innan de släpps till allmänheten. Bostäderna presenteras i vår kundtidning SeniorBonytt  som skickas hem till dig fyra gånger per år. Du får också förhandsinformation om våra planerade bostäder.


SÅ ANVÄNDER DU DIN FÖRTUR
Vi säljstartar våra bostäder i SeniorBonytt. Om det är ett bostadsprojekt som du är intresserad av ska du göra en förtursanmälan. Antingen via »Mina sidor« på vår hemsida eller genom att ringa vår kundtjänst tel 020-120 00 22.

För att erhålla förtur måste du själv vara aktiv och göra en förtursanmälan till de bostadsprojekt som du är intresserad av. Observera att din förtursanmälan måste vara inkommen senast sista svarsdatum som framgår i presentationen av bostadsprojektet i SeniorBonytt.

Efter det får du information om bostäderna, prisuppgifter med mera och kan boka dig för en lägenhet. Om flera VIP-kunder är intresserade av samma bostad är det den av er som blev VIP-kund tidigast som har första förtur.

Så fungerar VIP-förtur

Följ förtursprocessen steg för steg – från förtursanmälan till drömbostad.

 Förtursprocessen

BLI VIP-kund redan idag

 Registrera dig

Om Mina sidor

På Mina sidor hanterar du enkelt dina förtursanmälningar och köpanmälningar. 

Du ser alla bostadsprojekt som du anmält förtur till och de bostäder du har gjort köpanmälningar till. Köpanmälningar är inte bindande men ger dig möjligheten att prioritera dina val innan det är dags för köp. När perioden för att lämna in förtursanmälan gått ut kan du lämna en eller flera köpanmälningar på de bostäder du är mest intresserad av.

Ta för vana att alltid logga in på Mina sidor när du är på webbplatsen. Då kan du spara favoriter och göra intresseanmälningar som sedan loggas på ditt konto. Här kan du förstås även själv uppdatera dina personliga uppgifter som adress, telefonnummer, lösenord, intresseområden etc.

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna med svar.

 Läs mer

Villkor för VIP-kunder

Villkor för Seniorgården VIP-kunder.

 Läs mer

Jämför bostäder