JM does not take responsibility for the translation

Referensprojekt

Stockholm Täby Svänghjulet

På gränsen till Danderyds villakvarter ligger äldreboendet Svänghjulet. En tre våningar hög L-formad byggnad. Stora balkonger finns på våning två och tre. I markplan finns en inbjudande trädgård med växter och sittplatser.

Antal bostäder: 54

Byggår: 2014

Stockholm Lidingö Villa Agadir

Villa Agadir består av 54 lägenheter fördelade på tre plan med stora balkonger med både sol och skugga samt en trädgård med promenadstråk, sittgrupper, odlingslådor och ett växthus. Villa Agadir stod klart 2012 och är omgivet av nybyggda bostadshus och grönska i ett lugnt område. I dag drivs boendet av Vardaga.

Antal bostäder: 54

Byggår: 2012

Sigtuna Ymer

I Märsta ligger äldreboendet Ymer. Ett modernt boende som består av 72 lägenheter fördelade på två plan. Husen är försedda med stora möblerbara balkonger eller uteplatser i markplan. En gemensam trädgård med planteringar, promenadgångar och vacker belysning ligger i anslutning till huset.

Antal bostäder: 72

Byggår: 2010

Stockholm Nacka Lillängen

Lillängen äldreboende består av 45 lägenheter fördelat på tre våningar. Det ligger i lugna, gröna omgivningar i Nacka. På varje våning finns gemensamma balkonger och utanför finns en sinnenas trädgård. En grön oas med rabatter, bänkar, en fontän och lättillgängliga promenadstråk.

Antal bostäder: 45

Byggår: 2009

Stockholm Östermalm Kampementet

Kampementet är ett modernt vård och omsorgsboende byggt av Seniorgården. Det består av 96 lägenheter fördelat på sex våningsplan. På varje våningsplan finns väl tilltagna balkonger med plats för både möbler och blommande växter. I trädgården finns en pergola, grillplats och vältilltagna utrymmen för sittgrupper. Kampentet är beläget på Östermalm nära Gärdets T-banestation och det gröna Kampementsfältet. Attendo driver boendet i dag.

Lägenheter: 96

Byggår: 2006

Jämför bostäder