JM does not take responsibility for the translation

Gemensamhetslokal - En social mötesplats

Ett bra boende är mer än en fin lägenhet. Möjlighet till gemenskap och aktivitet bidrar till trygga och trivsamma hus. Många av våra föreningar använder gemensamhetslokalen som utgångspunkt när de träffas. Precis som vi tänkte när vi planerade. Ett gemensamt vardagsrum för aktiviteter och umgänge människor emellan.

Gemensamhetslokalen är en extra mötesplats för dig och dina grannar. Oavsett om ni använder den för gemensamma aktiviteter i föreningen eller bokar den för privata evenemang som fester och större middagar. Möjligheterna är många. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Allas rum

De gemensamma rummen i bostadsrättsföreningen ägs av dig och dina grannar. Exempelvis gemensamhetslokalen, gästlägenhet, eventuell tvättstuga och cykelrum. Det är styrelsen tillsammans med övriga boende som beslutar hur lokalerna ska användas.nsamhetslokalen är ett mervärde som vi hoppas ska bidra till ett trevligt och socialt boende för alla i huset.

Trygghet och trivsel

Möjligheten till samvaro skapar i de allra flesta fall trygga och trevliga bostadsmiljöer. Det finns många goda exempel på hur gemensamma aktiviteter bidragit till väl fungerande föreningar där människor verkligen trivs. Ni som bor skapar era egna förutsättningar och sätter själva ambitions- och intressenivå.

Bra att veta om gemensamhetslokalen

  • Finns i alla våra bostadsprojekt.
  • I informationsmaterialet om din nya bostad ser du hur gemensamhetslokalen planeras i huset.
  • Det finns alltid kök och toalett.

Jämför bostäder