JM does not take responsibility for the translation

Seniorbostäder för dig över 55

Möjligheternas boende för alla över femtiofem år. Vi förenar genomtänkt rumsplanering och smarta funktioner med trygghet och möjlighet till social gemenskap med grannarna.

LJUSA OCH GENOMTÄNKTA BOSTÄDER

Seniorgården bygger ljusa, moderna bostadsrätter där det är lätt att bo och trivas. Tillsammans med några av landets bästa arkitekter skapar vi bostäder med höga krav på komfort, design och materialval. Genomtänkta bostäder med klok rumsplanering och hög tillgänglighet. Vi utgår från vårt eget seniorprogram som omfattar cirka hundra funktioner och detaljer som byggs in i din bostad. Små saker som gör stor skillnad och gör det enklare att bo kvar hemma även när rörligheten minskar.

Trygghet och gemenskap

Vi satsar främst på småskaliga bostadsprojekt. Det innebär cirka 30 till 70 lägenheter i en förening. Det skapar goda förutsättningar att trivas, lära känna grannar och ger möjlighet till social gemenskap. I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal och gästrum. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.

Möjlighet till gemenskap och aktivitet bidrar till trygga och trivsamma hus. Många av våra föreningar använder gemensamhetslokalen som utgångspunkt när de träffas. Precis som vi tänkte när vi planerade. Ett gemensamt vardagsrum för aktiviteter och umgänge människor emellan.

 

 Läs mer

Ett extra rum

I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök. Ofta ligger rummet i  anslutning till husets gemensamhetslokal.

 Läs mer

Inspirerande utemiljöer

Våra utemiljöer och gårdar planeras noggrant av landskapsarkitekter. Målet är att skapa trygga och tillgängliga utemiljöer som är inbjudande året om. Det gäller allt från val av grönska och mötesplatser till markbeläggning och belysning. De flesta av våra hus har något extra som boulebana, fontän, orangeri eller grillplats.

 

 Läs mer

Seniorgårdens Boförmåner

När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Det är frivilliga tjänster som du kan köpa till för att underlätta och förgylla din vardag. Våra Boförmåner omfattar allt från städning och fönsterputs till utlandsboende och festcatering.

 Läs mer om våra Boförmåner

Nyfiken på våra bostäder?

Vi bygger bostäder från Uppsala till Malmö och har flera bostadsprojekt till salu och under planering.

 Till våra bostäder

Visionsbild gemensamhetslokal

Visionsbild utemiljö

Jämför bostäder