JM does not take responsibility for the translation

Brf Lillsjöparken - Bromma

Klassisk arkitektur i modern tappning

Intill Ulvsunda trädgårdsstad har vi byggt ett småskaligt boende. Kvarteret består av två röda trähus i naturskönt läge Lillsjön. Bostäderna fyller en viktig funktion i området som tidigare främst bestod av äldre hus utan hiss och andra moderna bekvämligheter.

Inspiration från trädgårdsstaden

Husens formspråk är inspirerat av 1910-talets arkitektur som utmärker många av trädgårdsstadens byggnader. Rödmålade fasader i trä, branta tak i lertegel. Hållbart och vackert.

– Lillsjöparken är utformat för människor i andra halvan av livet, med upplevelserika, rymliga och bekväma bostäder, berättar arkitekten Johanna Holm Bodin. Tillgänglighet och öppenhet är genomgående teman.

De flesta lägenheter har öppet mellan kök och vardagsrum. Alla bostäder har stor balkong eller altan i skönt söderläge. Gemensam sällskapslokal och gästrum bidrar till trygghet och trivsel. Bostäderna ligger på gångavstånd till Ulfsunda slott, småbåtshamn och flera fina promenadvägar samtidigt som läget bara är en station från Brommaplan med all vardagsservice.

Bland 2014 års nöjdaste kunder

De som bor i Lillsjöparken har bott in sig och trivs bra. Lillsjöparken kom på andra plats och fick bostadsbranschens näst högsta NKI-värde* med hela 85 poäng av 100 möjliga, branschindex för 2015 var 73.                       

* NöjdKundIndex

Jämför bostäder