JM does not take responsibility for the translation

Möjligheternas boende

Seniorgården har förverkligat över 5500 seniorbostäder och närmare 1800 vårdbostäder de senaste tjugofem åren.

Det gör oss till Sveriges äldsta och mest erfarna bostadsutvecklare för alla över femtiofem år. Vårt fokus ligger på vackra och funktionella bostäder i attraktiva lägen. Alltid med närhet till grönområden, service och kommunikationer. Ljusa lägenheter och enplanshus, ofta i småskaliga projekt, med god arkitektur och stor omsorg om detaljerna.

Välkommen till Seniorgården - du också!

Seniorbostäder för aktiva seniorer

Våra seniorbostäder är trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Genomtänka bostadsrätter byggda utifrån vårt eget seniorprogram. Det innebär välplanerade, tillgängliga lägenheter med en mängd smarta detaljer och funktioner som ger ditt hem långsiktiga mervärden. Till varje förening hör också gemensamhetslokal, gästrum och välplanerade utemiljöer. För oss är bra bostäder både genomtänkta hem och möjlighet till social gemenskap.

 Läs mer om våra seniorbostäder

Vårdbostäder för äldre i behov av omsorg

Utöver seniorbostäder har vi lång erfarenhet av att utveckla vårdbostäder. Vi bygger moderna, trivsamma, bostäder för äldre i behov av omsorg. De färdiga fastigheterna köps eller hyrs av kommuner eller vårdentreprenörer. Vårdbostäder är ett behovsprövat boende och erbjuder ett hemlikt boende med möjlighet till omsorg dygnet runt.

 Läs mer om våra vårdbostäder

Med beröm godkänt

Flera av våra seniorprojekt har fått fina utmärkelser som Stadsbildspris och Skönhetspris. Seniorgården har också genomgående höga poäng vad gäller kundnöjdhet i bostadsbranschens undersökningar. Vi har exempelvis fått pris för att ha Sveriges mest nöjda kunder två gånger de senaste åren.

Del av en stark koncern - JM AB

Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Det innebär att vi har tillgång till det senaste inom miljö och forskning för att kunna utveckla riktigt bra bostäder. Vi har resurser att förverkliga drömmar, samtidigt som vi är ett litet företag med möjlighet och vilja att lyssna på just dina önskemål.

 Till jm.se

Jämför bostäder