JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Göteborg / Västra Frölunda

Radiotorget

Bekvämt och gemytligt i bästa läge vid torget.

I stadsdelen Järnbrott i sydvästra Göteborg ligger Radiotorget. Lägenheterna får antingen uteplats eller balkong i bästa läge och i direkt anslutning finner du torget med service samt kommunikationer.

Projektet Radiotorget innefattar 40 välplanerade och ljusa lägenheter i storlekarna 2-3 rum och kök. Lägenheterna har utformats för att ge dig det bekymmersfria och moderna boendet.

Som boende har du ett eget förråd samt tillgång till föreningens gemensamhetslokal och övernattningsrum. Här är möjligheterna för gemenskap och trivsel oändliga. Utanför huset planeras en härlig grillplats.

Närområdet är charmigt och präglas av småskalighet, trygghet och lummig grönska. Vid Radiotorget får närheten till stan och havet i väster. Bostäderna ligger precis intill torget, med butiker, service och kollektivtrafik. Gillar du naturen är det inte långt till Änggårdsbergen och Slottsskogen med sina ringlande stigar runt skogspartier, berg och djurhagar.

Projektet är fortsatt under planering och mer information kommer närmare säljstart. Planerad säljstart vintern 2017/2018.

Bli VIP-kund och få förtur till bostäderna   
För att få förtur till det här bostadsprojektet och våra kommande bostäder behöver du bli VIP-kund. Läs mer om VIP-kund eller   registrera dig direkt. 

En del av en bättre stad
Den växande bristen på bostäder i Göteborg är en stor utmaning för staden. För att bemöta utmaningen samarbetar JM och Göteborgs stad i projektet Bostad2021 som pågår fram till Göteborgs 400 års jubileum. Projektet ska bidra till en bostadssatsning utöver det vanliga och målet är att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Bostäderna i Radiotorget, är bara ett exempel på flera bostadsprojekt inom JM som ingår i satsningen. På JM bygger vi inte bara hus som du trivs i, vi är även samhällsbyggare som värnar om god utveckling för samhället som helhet.

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Läs mer och Bli VIP-kund här

Jämför bostäder