JM does not take responsibility for the translation
Radiotorget
Till salu Se lediga bostäder

Göteborg / Västra Frölunda

Radiotorget

Bekvämt och gemytligt i bästa läge vid torget

Radiotorget

På bara en kvart från Linnéplatsen ligger Radiotorgets lugna 1950-talscharm. Här bygger vi 40 bekymmersfria bostadsrätter med genomtänkta planlösningar, stora balkonger och med närhet till allt vilket ger dig mer tid till det som du prioriterar mest.

I trygga och lummiga Järnbrotts allra bästa läge bygger vi nya bostäder för dig som vill bo härligt med kvalitet men som inte vill behöva ägna fritiden åt att underhålla ditt hem. Bostadsområdet Radiotorget består av 40 bekväma bostadsrättslägenheter i direkt anslutning till torgytan med samma namn. Lägenheterna uppförs i ett flerbostadshus som tillsammans med en grön innergård blir en del av torget. Ett modernt, gediget och tryggt kvarter som bygger vidare på den småskalighet som torget och stadsdelen står för.

Lägenheterna mäter från tvåor till större treor. Oavsett vilken storlek du väljer så kan du räkna med att få prisvärda och genomtänkta kvadratmeter med modern utrustning, smarta funktioner och uppskattad förvaring som verkligen fungerar. Det här är bostäder att trivas i under lång tid.

De öppna planlösningarna ger flexibla ytor för sällskapsliv i kök och vardagsrum, men också fridfulla sovrum att sova och vila i. Badrummet är en kombinerad tvättstuga tack vare tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin samt praktiska arbetsytor och torkmöjligheter.

Alla lägenheter har stor balkong eller uteplats som vetter mot den gröna innergården i väster. Den nära lummigheten märks även inne i bostäderna tack vare lägenheternas stora fönster som släpper in de vackra omgivningarna.

Här lever du bekvämt med hiss och parkeringsmöjligheter i ett garage som ligger under huset. Tack vare bostadens läge och närheten till kommunikationer är möjligheterna samtidigt många att låta bilen stå.

Projektet kommer säljas i två etapper. I första etappen finns 25 lägenheter om 2-3 rum och kök


Bostäder i Radiotorget

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Kort avstånd till allt du behöver

  Vid Radiotorget bor du nära vardagsservice men också nära citys händelser, många fler inköpsmöjligheter och avkopplande naturupplevelser. God kollektivtrafik liksom fina cykel- och gångvägar gör att city, Frölunda torg, köpcentrumet 421 och Sisjöns shoppingcenter aldrig mer än en kortare buss- eller cykelresa bort. Lika nära är det till restaurangerna i Linné, havet och Askimsbadets sandstrand i väster. Ruddalens friluftsområdes och Änggårdsbergens naturreservats vilda natur samt Slottsskogens och Göteborgs botaniska trädgårds vackra planteringar nås genom en längre promenad.

  Med extra rum för gemenskap

  Brf Radiotorget är bostäder att vara stolt över och hem att bjuda in vänner och familj till. Därför har vi lagt extra omtanke att skapa ytor som ger utrymmen för ett socialt liv. Det syns i lägenheternas genomtänkta planlösningar och de stora balkongerna och uteplatserna som ger plats åt många. Det märks också genom föreningens bokningsbara övernattningsrum där dina långväga gäster, barn och barnbarn kan sova över när ytan i den egna lägenheten behövs till annat. I föreningens gemensamhetslokal och lummiga innergård finns många möjligheter för vardagsgemenskap bland grannar eller privata kalas för den som vill.

  Trygghetspaketet

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och Bli VIP-kund här

  Jämför bostäder