JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Göteborg / Kålltorp

Villa Nedergård

Granne med grönskan

Nu planerar vi naturnära bostäder i södra Kålltorp. I Villa Nedergård bor du granne med Renströmska parken och Delsjöområdet, samtidigt som du har närheten till Göteborgs centrum.

28 lägenheter med många spännande planlösningar — här skapar vi en oas att leva i. Bostäderna har alla egen uteplats eller balkong. På bottenplan hittar du gemensamhetsytor och ett övernattningsrum. 

Från Villa Nedergård har du promenadavstånd till ett naturområde som överträffar de flesta. Här kan du gå härliga promenader i Renströmska parken, runt Delsjön eller längs de upplysta elljusspåren från Skatås. Den badsugna kan med enkelhet ta ett dopp i Delsjön eller Härlanda tjärn. 

Trots närheten till naturen tar du dig snabbt in till centrum med kollektivtrafiken. På bara 15 minuter når du stadspulsen och allt den har att erbjuda. Välkommen hem till Villa Nedergård!

Planerad säljstart hösten 2017.

Bli VIP-kund
Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka din bostad innan den släpps till allmän försäljning. Läs mer om VIP-kund eller registrera dig direkt.

Situationsplan.

I närheten

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Läs mer och Bli VIP-kund här

Tryggt med nybyggt

När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I det praktiska köket finns alla vitvaror på plats: kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

Jämför bostäder