JM does not take responsibility for the translation
Villa Nedergård
Till salu Se lediga bostäder

Göteborg / Kålltorp

Villa Nedergård

Granne med grönskan

Villa Nedergård

Nu planerar vi naturnära bostäder i södra Kålltorp. I Villa Nedergård bor du granne med Renströmska parken och Delsjöområdet, samtidigt som du har närheten till Göteborgs centrum.

28 lägenheter med många spännande planlösningar — här skapar vi en oas att leva i. Bostäderna har alla egen uteplats eller balkong. På bottenplan hittar du gemensamhetsytor och ett övernattningsrum. 

Från Villa Nedergård har du promenadavstånd till ett naturområde som överträffar de flesta. Här kan du gå härliga promenader i Renströmska parken, runt Delsjön eller längs de upplysta elljusspåren från Skatås. Den badsugna kan med enkelhet ta ett dopp i Delsjön eller Härlanda tjärn. 

Trots närheten till naturen tar du dig snabbt in till centrum med kollektivtrafiken. På bara 15 minuter når du stadspulsen och allt den har att erbjuda. Välkommen hem till Villa Nedergård!

Situationsplan över området där vi ska bygga Villa Nedergård.

Bostäder i Villa Nedergård

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Seniorgårdens Trygghetspaket

  För att din bostadsaffär ska vara en trygg investering erbjuder Seniorgården ett trygghetspaket där bland annat dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd ingår.

   Läs mer om Seniorgårdens Trygghetspaket

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, Seniorgården Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningsval och Seniorgården Original

  Att köpa en ny bostadsrätt

  Är det första gången du vill köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till – allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

  Läs om hela köpprocessen

  Jämför bostäder