JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Göteborg / Kålltorp

Villa Nedergård

Granne med grönskan

Under VIP-bearbetning
Just nu pågår hantering av de VIP-kunder som anmält sin förtur till Villa Nedergård. När det är klart kommer kvarvarande bostäder att erbjudas till allmän försäljning. I samband med detta kommer också bostädernas priser att publiceras här på webbplatsen.

Nu planerar vi naturnära bostäder i södra Kålltorp. I Villa Nedergård bor du granne med Renströmska parken och Delsjöområdet, samtidigt som du har närheten till Göteborgs centrum.

28 lägenheter med många spännande planlösningar — här skapar vi en oas att leva i. Bostäderna har alla egen uteplats eller balkong. På bottenplan hittar du gemensamhetsytor och ett övernattningsrum. 

Från Villa Nedergård har du promenadavstånd till ett naturområde som överträffar de flesta. Här kan du gå härliga promenader i Renströmska parken, runt Delsjön eller längs de upplysta elljusspåren från Skatås. Den badsugna kan med enkelhet ta ett dopp i Delsjön eller Härlanda tjärn. 

Trots närheten till naturen tar du dig snabbt in till centrum med kollektivtrafiken. På bara 15 minuter når du stadspulsen och allt den har att erbjuda. Välkommen hem till Villa Nedergård!

Bli VIP-kund
Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka din bostad innan den släpps till allmän försäljning. Läs mer om VIP-kund eller registrera dig direkt.

Situationsplan

I närheten

Kolla restider

  Seniorgårdens Trygghetspaket

  För att din bostadsaffär ska vara en trygg investering erbjuder Seniorgården ett trygghetspaket där bland annat dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd ingår.

   Läs mer om Seniorgårdens Trygghetspaket

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och Bli VIP-kund här

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I det praktiska köket finns alla vitvaror på plats: kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Jämför bostäder