JM does not take responsibility for the translation
10

tisdag

april

2018

Snart är det dags att inreda Strandviks Flyglar

Känslan av att skapa ett nytt hem och få möjlighet välja inredning från grunden brukar överträffa det mesta. Nu närmar sig inredningsvalen för dig som köpt bostad i Strandviks Flyglar.

De olika alternativen i dina inredningsval – Seniorgårdens originalinredning, de kostnadsfria valen och de prissatta tillvalen - är framtagna för att hålla över tid vad gäller kvalitet och hållbarhet. Samtidigt ger de dig möjlighet att sätta din egen prägel på din bostad, oavsett om du vill ha en klassisk, tidlös inredning eller sticka ut från mängden och följa trender.

För att hjälpa dig på vägen berättar Seniorgårdens inredare, Julius Skoglund, lite om hur du ska tänka kring valmöjligheter och inredningstrender.

Hur går det till när jag som köpare ska göra mina inredningsval?

Först och främst utgår vi från planlösningen i din nya bostad, detta eftersom dina inredningsval även innebär mindre ändringar av planlösningen, som att exempelvis addera en valbar vägg där möjlighet finns. För att ge dig bästa möjliga förutsättningen att skapa ditt drömhem erbjuds du ett personligt möte med mig som inredningsansvarig. Under mötet går vi igenom det urval av originalinredning som finns för din nya bostad samt ser över om du önskar göra andra tillval för att komplettera. Det är viktigt att du som köpare har möjlighet att klämma och känna på de olika materialen som erbjuds samt se hur de passar ihop. Därför arrangeras mötet i vår visningsbostad där vi har ett stort utbud av den inredning du kan välja mellan.

Vad bör jag tänka på när jag gör mina inredningsval?  

Att tänka flexibelt så att du inte låser dig till en sorts möblering. Mitt råd är att tänka mer långsiktigt när det gäller den fasta inredningen som bänkskiva, kakel och vitvaror. Den lösa inredningen, dvs gardiner, tavlor och kuddar, är enklare att byta ut efter säsong så här är det enklare att följa trender.   

Det är även viktigt att veta att din bostad inreds med vitvaror från ett och samma varumärke. Detta för att skapa en helhet i din bostad och för att vi ska kunna säkerställa att du får den bästa möjliga serviceupplevelsen. 

Jag kan även varmt rekommendera att ta spackling av takskarvar som tillval. Det ger bostaden en mer homogen och lugn känsla samt bättre feng shui.

Är det någon del av inredningen för Strandviks Flyglar som utmärker sig?

Ja, du som köpt bostad i Strandviks Flyglar kan även välja bland Mieles vitvaror som extra tillval. I deras utbud finns bland annat en vinkyl som du kan få installerad i din bostad istället för en mikrovågsugn, vilket varit mycket efterfrågat.

När måste jag senast ha gjort mina inredningsval?

Dina inredningsval görs cirka ett år innan du har ditt tillträde, detta för att vi har ledtider att förhålla oss till. Om du exempelvis ska göra valbara justeringar i din planlösning behöver vi hinna ändra detta i samarbete med övriga ansvariga involverade i bygget, som arkitekt, platschef med flera. Allt handlar om att du som köpare ska kunna kliva in i ditt nya drömhem när du fått nycklarna till din nya bostad. Då är framförhållning A och O.

Jämför bostäder