JM does not take responsibility for the translation
26

torsdag

oktober

2017

Högtryck i Gustavsberg

”Intresset för Strandviks flyglar är otroligt stort. Framför allt är det närheten till sjön och det unika läget som lockar”, säger Marcus Norman, fastighetsmäklare på Svensk Nyproduktion när vi ringer och kollar läget i mitten av oktober. Det är till honom alla intresserade köpare vänder sig.

Vad är det för kvaliteter i Strandviks flyglar som lockar?
– Framför allt det unika läget. Närheten till sjön med den planerade strandpromenaden och det faktum att nästan alla lägenheter i flyglarna har balkonger eller uteplatser mot vattnet. Området ligger lite avskilt på andra sidan viken från de bostadsområden som byggs i Gustavsberg. Samtidigt som det är otroligt centralt med gångavstånd till centrum.

Vilka är det som visat intresse under VIP-perioden?
– Många av dem som hört av sig bor redan i dag i egen villa nära vatten. De vill ha kvar samma fina sjöläge, men slippa det underhåll och ansvar som följer med egen fastighet. I Strandviks flyglar flyttar man in i en toppmodern lägenhet som doftar nytt. Här behöver ingen oroa sig för att avloppsstammarna ska bytas eller att gräsmattan måste klippas. En man som ringde uttryckte att ”som senior vill man inte kompromissa utan unna sig det bästa i livet”. Jag tror många av våra kunder i Strandviks flyglar känner så.

På vilket sätt skiljer sig den östra och den västra flygeln?
– Förutom att de byggs med lite olika tidsintervall så skiljer det inget, skulle jag säga. Bostäderna har samma fina planlösningar och inredningen samma höga kvalitet oavsett vilken flygel man väljer att bo i. Utblickarna över vattnet och Gustavsberg är lika exklusiva, om än på varsin sida om den fina Villa Strandvik.

Har du någon uppmaning till intresserade köpare?
– För den östra sidan släpps kvarvarande lägenheter till allmän försäljning den 30 oktober. Med tanke på det enorma intresset hittills vill jag uppmana den som är intresserad av en bostad i Strandviks flyglar östra att inte missa datumet.

Strandviks Flyglar består av fyra huskroppar med totalt 56 bostäder. Husen byggs i två etapper, till öster och väster om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar.

Strandviks Flyglar kommer att ligga cirka 50 meter från Farstavikens småbåtshamn och den fina strandpromenaden.

Jämför bostäder