JM does not take responsibility for the translation
12

tisdag

mars

2019

Från grop i marken till växande kvarter

Minns du hur det såg ut här för ett år sedan? Vi har klippt ihop en film som på en och en halv minut visar hur Strandviks Flyglar förvandlas från dåtidens grop i marken till dagens växande kvarter med byggkran och stomresning. Fortsättning följer! 

25

tisdag

september

2018

Donation till Skeppsholmens båtbyggarförening

Flera av de träd som togs ner i samband med byggnationen skänktes till Skeppsholmens båtbyggarförening. Idag har vi mottagit en bild från föreningen som visar virket som tagit fram från ekstockarna och som nu kommer att användas i båtbyggandet. 

04

tisdag

september

2018

Villa Strandvik restaureras till bostäder

Sedan dess uppförande 1912 har Villa Strandvik varit en del av Gustavsbergs designhistoria. JM har stått som ägare till villan sedan år 2000 och kommer nu, med hjälp av en specialiserad samarbetspartner, att restaureras villan och bygga om denna till bostäder. 

03

tisdag

juli

2018

Markarbeten och sommarhälsning

Byggnationen av Seniorgårdens kommande kvarter är nu i full gång och kommer att fortgå under hela sommaren. 

31

torsdag

maj

2018

Historia och framtid i Strandviksparken

I måndags bjöds allmänheten i Gustavsberg in att fira startskottet för utvecklingen av Strandviksparken. I strålande solsken och sommarvärme fick de inbjudna gästerna ta del av en eftermiddag fylld av spännande information, historik och framtidsplaner för Strandvik. 

Jämför bostäder