JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Stockholm / Gustavsberg

Strandviks Flyglar Till salu : Se lediga bostäder

Utmärkt sjöläge i vacker parkmiljö

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Värmdö
 • Område: Gustavsberg
 • Pris: 2 995 000 - 7 495 000 kr
 • Avgift: 3 235 - 5 840 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 45 - 104 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 2, 2020
 • Energiklass: B 59
 • Bostäder: 56

Vi har visningar som vanligt

Aktuella visningar publiceras löpande. Om du föredrar en privat visning, kontakta gärna fastighetsmäklare Malin Castenvik. Vi kan också ordna digitala visningar där vi guidar dig över telefon. Även våra Bostadsbutiker är öppna som vanligt.

Intill Farstavikens norra strand har vi byggt två nya kvarter i bästa läge i Gustavsberg. Här bor du i ljusa, tidlösa lägenheter intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter har generös uteplats eller balkong, varav merparten ligger i söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Bostäderna i Strandviks Flyglar karaktäriseras av öppna planlösningar, stora ljusinsläpp och tidlösa materialval. Tillgängligheten är hög, bland annat i form av hiss och väl tilltagna badrum. Här kan du se en virtuell visning av ett vardagsrum i en av våra bostäder.

Strandviks Flyglar består av fyra huskroppar som ligger ca 50 meter från Farstavikens småbåtshamn och den fina strandpromenaden. Husen består av två etapper, till öster och väster om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar. Här kan du se en virtuell visning av Strandviks Flyglar.

Som boende i Strandviks Flyglar får du tillgång till Seniorgårdens Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du kan köpa som tillval. Det handlar om allt från flytthjälp och källarröjning till städning och veckohandling. 

På gångavstånd från Strandviks Flyglar ligger Gustavsbergs centrum med butiker, restauranger och inte minst den anrika porslinsfabriken. Läs mer om Gustavsberg

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Strandviks Flyglar

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Unik utformning

Strandviks Flyglar innefattar ett lamellhus och ett punkthus med lägenheter från två till fyra rum och kök. De inglasade lamellhusen låter ljuset falla i trapphusen som känns ljusa och välkomnande.  Alla bostäder i Strandviks Flyglar får sin unika utformning och ingen lägenhet är den andra likt. Några har exempelvis tre meter i takhöjd. Gemensamt för bostäderna är de öppna planlösningarna, de stora fönstren som skapar generösa ljusinsläpp samt låga bröstningar. 

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter i Strandviks Flyglar har rymlig balkong eller uteplats, varav majoriteten ligger i söderläge mot Farstavikens norra strand, strandpromenaden och småbåtshamnen. 

Lokaler och gemensamma ytor

Entréer och trapphus är rymliga och lättillgängliga med hiss och automatisk dörröppnare. I anslutning till entrén finns förråd för både rullstolar och barnvagnar.

En gemensam lokal med övernattningsrum och WC/dusch finns på bottenvåningen i ett av trapphusen. Den gemensamma tvättstugan är ett utmärkt komplement till den egna tvättmaskinen/torktumlaren. Lägenhetsförråd, garage och såväl bil- som cykelparkeringar ligger i omedelbar anslutning till husen och området. 

Öppen planlösning skapar rymd

Hållbara och slitstarka naturmaterial såsom mattlackad trestavig ekparkett och fönsterbänkar av natursten är ett återkommande inslag i bostaden. Den öppna planlösningen skapar ljus och rymd och gör den lätt att möblera. Alla bostäder har dessutom gott om förvaring i form av klädkammare, skjutdörrsgarderober eller garderober. 

Smakfulla kök

Köket är utrustat med en modern uppsättning av energiklassade vitvaror, så som induktionshäll, diskmaskin, kyl och frys samt mikro och ugn i högskåp. För att underlätta köksbestyren finns det praktiska arbetsytor, källsortering och fullutdragslådor samt dämpade skåpsluckor. 

Toalett och tvätt i ett

Det generösa badrummet är både ett praktiskt och bekvämt utrymme. På golvet sitter en mörkgrå klinker och väggarna är stilrent helkaklat i vitt. Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin har placerats under en praktiskt arbetsbänk och duschhörnan har två öppningsbara dörrar.  

Snart dags för inflyttning

Nu står Strandviks Flyglar på plats och produktionen har gått in i sin slutfas. Invändigt sker finputsning och städningsarbeten i det första trapphuset som snart flyttar in. I de västra trapphusen pågår inredningsarbeten som plattsättning, köksmontage med mera.

Utvändigt pågår markarbeten på flera håll och på de västra husen håller fasadarbetena på att avslutas. Plantering av växter kommer att ske när vädret tillåter med start i vår. Mot Gamla Skärgårdsvägen ska ett par träd planteras, eventuellt kommer de att planteras hösten 2020 beroende på vilken årstid som rekommenderas.

Under jul och nyår kommer arbetena på byggarbetsplatsen att minska i intensitet på grund av julledighet, men återkommer i januari med ny intensitet. Produktionen följer tidsplanen och inflyttningarna kommer att pågå från januari till mars.

Villa Strandvik

Företaget Sisyfos har renoverat om Villa Strandvik till fyra exklusiva lägenheter. Alla är färdigställda och sålda, första inflyttningen skedde i november 2019.

Strandviksparken

Den nya strandpromenaden vid namn Strandviksparken färdigställdes nyligen av Värmdö kommun och hade stor invigning i oktober.

Välkommen till 2 rum och kök i Strandviks Flyglar

Välkommen till 3 rum och kök i Strandviks Flyglar

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Gustavsberg

  Gustavsberg ligger på Värmdös östra sida, vackert inbäddad i Farstaviken. Skärgården är ständigt närvarande i Gustavsberg, med rika möjligheter till ett aktivt båtliv, fina bad, bryggor och klippor. Platsen är starkt förknippad med porslinsfabriken och dess duktiga formgivare som har satt ”Made in Gustavsberg” på världskartan. I dag har de gamla bruksmiljöerna fått nytt liv genom tillkomsten av moderna bostäder.

   Läs mer

  trygghetspaketet

  Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post Bostadsbutiken Stureplan

  Öppettider:
  Måndag–fredag 10–18
  Lördag 12–16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  08-782 14 22
  E-post Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18 
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

  Jämför bostäder