JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Värmdö / Gustavsberg

Strandviks Flyglar Östra

Utmärkt sjöläge i vacker parkmiljö

Bli VIP-kund redan idag

Den 28 augusti säljstartar vi de 28 bostäderna i Strandviks Flyglar Östra till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning. 
Läs mer om VIP-kund eller registrera dig direkt. 

Detaljplanen har vunnit laga kraft

Den 8:e september vann detaljplanen för Strandvik laga kraft. Vi har påbörjat förberedande arbete och planerar för en säljstart till våra VIP-kunder sensommaren 2017. Läs mer på Värmdö kommuns hemsida.

Intill Farstavikens norra strand planerar Seniorgården för två nya kvarter i bästa läge i Gustavsberg. Här bor du i ljusa, funktionella lägenheter intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter får generös uteplats eller balkong, varav merparten ligger i söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Strandviks Flyglar består av fyra huskroppar som kommer att ligga cirka 50 meter från Farstavikens småbåtshamnen och den fina strandpromenaden. Husen byggs i två etapper, till öster och väster om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar. Den första etappen, Strandviks Flyglar Östra, innefattar 28 bostäder. 

Bostäderna har öppna planlösningar med stora ljusinsläpp och tidlösa materialval.  Alla bostäder får alla sin unika utformning, vilket gör att ingen bostad är den andra lik. Tillgängligheten är hög, bland annat i form av hiss och väl tilltagna badrum. Här får du också tillgång till Seniorgården Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du kan köpa som tillval.

På gångavstånd från Strandviks Flyglar ligger Gustavsbergs centrum med butiker, restauranger och inte minst den anrika porslinsfabriken.  

Säljstart till Seniorgårdens VIP-kunder är planerad till sensommaren 2017.

Strandvik är beläget norr om Gustavsbergs centrum (visionsbild - parkmiljön kan komma att förändras).

I närheten

09

onsdag

augusti

2017

2017-08 Villa Strandvik - en granne med lång historia

Året är 1911 och direktör Wilhelm Odelberg är brukspatron vid Gustavsbergs Porslinsfabrik. Det är under hans ledning som verksamheten vid Porslinsfabriken formas till en framgångsrik miljonindustri. I samband med detta omstrukturerar Wilhelm Odenberg hela Gustavsbergs samhälle och låter bygga gator, livsmedelsaffär och bostäder till sina arbetare. Det är även under detta år som den exklusiva Villa Strandvik börjar byggas.  

Nära hav och natur

I idylliska hamn- och bruksstaden Gustavsberg får du lite av allt på en och samma plats. Här kan du dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som du har storstaden på bekvämt avstånd.

 Läs mer om Gustavsberg

Bli VIP-kund

Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Läs mer

Seniorgårdens Boförmåner

När du flyttar in i en bostad byggd av Seniorgården får du tillgång till en mängd olika Boförmåner till förmånliga priser. Tjänster som underlättar, förskönar och gör ditt liv enklare och lite mer trivsamt.

 Det här erbjuder vi

Jämför bostäder