JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Värmdö / Gustavsberg

Strandviks Flyglar Östra

Utmärkt sjöläge i vacker parkmiljö

Bli VIP-kund redan idag

I slutet av sommaren säljstartar vi de 28 bostäderna i Strandviks Flyglar Östra till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning. 
Läs mer om VIP-kund eller registrera dig direkt. 

Detaljplanen har vunnit laga kraft

Den 8:e september vann detaljplanen för Strandvik laga kraft. Vi har påbörjat förberedande arbete och planerar för en säljstart till våra VIP-kunder sensommaren 2017.
Läs mer på Värmdö kommuns hemsida om planarbetet.

Intill Farstavikens norra strand planerar Seniorgården för två nya kvarter i bästa läge i Gustavsberg. Här bor du ljusa, funktionella lägenheter intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter får generös uteplats eller balkong, varav merparten ligger i söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Strandviks Flyglar består av två kvarter som kommer att ligga cirka 50 meter från vattnet, småbåtshamnen och den fina strandpromenaden. Den första etappen, Strandviks Flyglar Östra, innefattar av ett lamellhus och ett punkthus. Bostäderna har öppna planlösningar med stora ljusinsläpp och tidlösa materialval. På gångavstånd ligger Gustavsbergs centrum med butiker, restauranger och inte minst den anrika porslinsfabriken.  

Alla lägenheter får alla sin unika utformning, vilket gör att ingen bostad är den andra lik. Tillgängligheten är hög, bland annat i form av hiss och väl tilltagna badrum. Här får du också tillgång till Seniorgården Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du kan köpa som tillval.

Säljstart till Seniorgårdens VIP-kunder är planerad till sensommaren 2017.

Strandvik är beläget norr om Gustavsbergs centrum (visionsbild).

I närheten

Nära hav och natur

I idylliska hamn- och bruksstaden Gustavsberg får du lite av allt på en och samma plats. Här kan du dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som du har storstaden på bekvämt avstånd.

 Läs mer om Gustavsberg

Bli VIP-kund

Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Läs mer

Seniorgårdens Boförmåner

När du flyttar in i en bostad byggd av Seniorgården får du tillgång till en mängd olika Boförmåner till förmånliga priser. Tjänster som underlättar, förskönar och gör ditt liv enklare och lite mer trivsamt.

 Det här erbjuder vi

Jämför bostäder