JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Värmdö / Gustavsberg

Strandviks Flyglar Östra

Utmärkt sjöläge i vacker parkmiljö

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Just nu bearbetar mäklaren de val som våra VIP-kunder gjort under förtursperioden. Den 30 oktober kommer de kvarvarande bostäderna i Strandviks flyglar östra att släppas till allmän försäljning. Samtliga planlösningar, priser och bostadsväljare kommer att finnas tillgängliga här på webben fr.o.m. lördagen den 28 oktober. 

Visning är måndagen den 30 oktober kl 17-19 på Ekedalsvägen 4 i Gustavsberg.

Obs! Köpanmälningar tas emot via e-post från och med kl. 12.00 den 31 oktober till fastighetsmäklare Marcus Norman, på mail: marcus.norman@svensknyproduktion.se  Det är inte möjligt att göra köpanmälningar innan dess.

Varmt välkomna! 

Intill Farstavikens norra strand planerar Seniorgården för två nya kvarter i bästa läge i Gustavsberg. Här bor du i ljusa, tidlösa lägenheter intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter får generös uteplats eller balkong, varav merparten ligger i söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Strandviks Flyglar består av fyra huskroppar som kommer att ligga cirka 50 meter från Farstavikens småbåtshamnen och den fina strandpromenaden. Husen byggs i två etapper, till öster och väster om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar. Den första etappen, Strandviks Flyglar Östra, innefattar 28 bostäder. 

Bostäderna har öppna planlösningar med stora ljusinsläpp och tidlösa materialval.  Alla bostäder får sin unika utformning, vilket gör att ingen bostad är den andra lik. Tillgängligheten är hög, bland annat i form av hiss och väl tilltagna badrum. Här får du också tillgång till Seniorgården Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du kan köpa som tillval.

På gångavstånd från Strandviks Flyglar ligger Gustavsbergs centrum med butiker, restauranger och inte minst den anrika porslinsfabriken.  

Situationsplan över Strandviks Flyglar

I närheten

Kolla restider

  09

  onsdag

  augusti

  2017

  2017-08 Villa Strandvik - en granne med lång historia

  Året är 1911 och direktör Wilhelm Odelberg är brukspatron vid Gustavsbergs Porslinsfabrik. Det är under hans ledning som verksamheten vid Porslinsfabriken formas till en framgångsrik miljonindustri. I samband med detta omstrukturerar Wilhelm Odenberg hela Gustavsbergs samhälle och låter bygga gator, livsmedelsaffär och bostäder till sina arbetare. Det är även under detta år som den exklusiva Villa Strandvik börjar byggas.  

  Tidlöst och vackert boende

  Med en utformning inspirerad av Villa Strandviks anrika arv och dess omgivande park fångar Strandviks Flyglar en känsla Gustavsbergs brukshistoria. Här ryms tidlösa lägenheter med öppna planlösningar som bjuder på ett unikt läge vid Farstavikens norra strand.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljus och klassisk inredning

  Den klassiska inredningen är utvald för att möta den vackra omgivningen och de vackra ljusinsläppen i bostäderna. Ljusa färger ger en naturlig bas där du har möjlighet att komplettera med din personliga inredningsstil.

   Läs mer om inredningen

  Nära hav och natur

  I idylliska hamn- och bruksstaden Gustavsberg får du lite av allt på en och samma plats. Här kan du dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som du har storstaden på bekvämt avstånd.

   Läs mer om Gustavsberg

  Strandviks Flyglar Östra är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder"

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Seniorgårdens Boförmåner

  Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

   Det här erbjuder vi

  Jämför bostäder