JM does not take responsibility for the translation
Strandviks Flyglar
Till salu Se lediga bostäder

Värmdö / Gustavsberg

Strandviks Flyglar

Utmärkt sjöläge i vacker parkmiljö

Intill Farstavikens norra strand planerar Seniorgården för två nya kvarter i bästa läge i Gustavsberg. Här bor du i ljusa, tidlösa lägenheter intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter får generös uteplats eller balkong, varav merparten ligger i söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Strandviks Flyglar består av fyra huskroppar som kommer att ligga ca 50 meter från Farstavikens småbåtshamn och den fina strandpromenaden. Husen byggs i två etapper, till öster och väster om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar. 

Bostäderna karaktäriseras av öppna planlösningar, stora ljusinsläpp och tidlösa materialval. Alla bostäder får sin unika utformning, vilket gör att ingen bostad är den andra lik. Tillgängligheten är hög, bland annat i form av hiss och väl tilltagna badrum. Här får du också tillgång till Seniorgården Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du kan köpa som tillval.

På gångavstånd från Strandviks Flyglar ligger Gustavsbergs centrum med butiker, restauranger och inte minst den anrika porslinsfabriken.  

Situationsplan över Strandviks Flyglar

Bostäder i Strandviks Flyglar

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Tidlöst och vackert boende

  Med en utformning inspirerad av Villa Strandviks anrika arv och dess omgivande park fångar Strandviks Flyglar en känsla Gustavsbergs brukshistoria. Här ryms tidlösa lägenheter med öppna planlösningar som bjuder på ett unikt läge vid Farstavikens norra strand.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljus och klassisk inredning

  Den klassiska inredningen är utvald för att möta den vackra omgivningen och de vackra ljusinsläppen i bostäderna. Ljusa färger ger en naturlig bas där du har möjlighet att komplettera med din personliga inredningsstil.

   Läs mer om inredningen

  Nära hav och natur

  I idylliska hamn- och bruksstaden Gustavsberg får du lite av allt på en och samma plats. Här kan du dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som du har storstaden på bekvämt avstånd.

   Läs mer om Gustavsberg

  Strandviks Flyglar Östra är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder"

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Seniorgårdens Boförmåner

  Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

   Det här erbjuder vi

  Jämför bostäder