JM does not take responsibility for the translation
Strandviks Flyglar Västra
VIP-försäljning

Värmdö / Gustavsberg

Strandviks Flyglar Västra

Utmärkt sjöläge i vacker parkmiljö

Strandviks Flyglar Västra

Vid Farstavikens norra strand planerar Seniorgården för två nya kvarter - Strandviks Flyglar Östra och Strandviks Flyglar Västra. Här bor du i ljusa, tidlösa lägenheter i bästa läge i Gustavsberg, alldeles intill Farstavikens lummiga strandpromenad. Samtliga lägenheter får generös balkong eller uteplats, varav majoriteten har söderläge med utsikt över småbåtshamnen.

Strandviks Flyglar består av totalt fyra huskroppar som kommer att ligga cirka 50 meter från Farstavikens fina strandpromenad och småbåtshamn. Husen byggs i två etapper, till öst och väst om det anrika Villa Strandvik. Respektive etapp omfattar ett lamellhus i två våningar och ett punkthus i fyra våningar. Etapp två,  Strandviks Flyglar Västra, innefattar 28 bostäder. 

Öppna planlösningar med stora ljusinsläpp och tidlösa materialval är genomgående för samtliga lägenheter i Strandviks Flyglar. Alla bostäder får däremot sin unika utformning, vilket gör att ingen bostad är den andra lik. Tillgängligheten är hög, bland annat i form av hiss och väl tilltagna badrum. Här får du också tillgång till Seniorgården Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du kan köpa som tillval.

På gångavstånd från Strandviks Flyglar ligger Gustavsbergs centrum där man finner butiker, restauranger och inte minst den anrika porslinsfabriken.  

Situationsplan över Strandviks Flyglar

I närheten

Kolla restider

  25

  torsdag

  januari

  2018

  VIP-visning i vinterskrud

  I söndags gick första visningen av Strandviks Flyglar Västra av stapeln för våra VIP-kunder. Intresset var väldigt stort och ett 200-tal gäster hade tagit sig till Gustavsberg som dagen till ära bjöd på ett fantastiskt vinterväder. 

  Tidlöst och vackert boende

  Med en utformning inspirerad av Villa Strandviks anrika arv och dess omgivande park fångar Strandviks Flyglar en känsla Gustavsbergs brukshistoria. Här ryms tidlösa lägenheter med öppna planlösningar som bjuder på ett unikt läge vid Farstavikens norra strand.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljus och klassisk inredning

  Den klassiska inredningen i Strandviks Flyglar är utvald för att möta den vackra omgivningen och de vackra ljusinsläppen i bostäderna. Ljusa färger ger en naturlig bas där du har möjlighet att komplettera med din personliga inredningsstil

   Läs mer om inredningen

  Nära hav och natur

  I idylliska hamn- och bruksstaden Gustavsberg får du lite av allt på en och samma plats. Här kan du dra nytta av alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som du har storstaden på bekvämt avstånd.

   Läs mer om Gustavsberg

  Strandviks Flyglar Västra är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder"

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Seniorgårdens boförmåner

  Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

   Det här erbjuder vi

  Bli VIP-kund

  Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer

  Jämför bostäder