JM does not take responsibility for the translation
Persikan
Planerat

Stockholm / Södermalm

Persikan

Nära Vita bergens höjder

Persikan

Nu planerar Seniorgården för ett nytt attraktivt projekt med ett centralt läge på Södermalm. Området är beläget i slutet av Bondegatan. Här kommer vi att uppföra kvarteret Persikan, cirka 40-50 moderna bostäder nära den äldre vackra bebyggelsen och Vitabergsparken. Säljstart till Seniorgårdens VIP-kunder är planerad till 2020.

Passa på och bli VIP-kund redan nu. Som VIP-kund blir du inbjuden till en VIP-visning och får möjlighet att boka dig för en lägenhet innan de släpps till allmän försäljning.

Vi bygger våra bostäder med välplanerade balkonger eller uteplatser.

I närheten

Kolla restider

  Södermalm

  Södermalm i Stockholm har en atmosfär som ofta beskrivs som avkopplad och kreativ. Stadsdelen är relativt kuperad med en stor del av den gamla bebyggelsen kvar, och flera av Söders höjder bjuder på vackra vyer i alla väderstreck.

   Läs mer om Södermalm

  Vita bergen

  Stora områden av Vita bergen är kulturreservat sedan 1956 med de vackra gamla arbetarbostäderna bevarade.

  Bli VIP-kund

  Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer

  Boförmåner

  När du flyttar in i en bostad byggd av Seniorgården får du tillgång till en mängd olika Boförmåner till förmånliga priser. Tjänster som underlättar, förskönar och gör ditt liv enklare och lite mer trivsamt.

   Det här erbjuder vi

  Jämför bostäder