JM does not take responsibility for the translation
Kristinebergs slott
Planerat

Stockholm / Kungsholmen

Kristinebergs slott

Lugn parkmiljö på Kungsholmen

Kristinebergs slott

I kvarteret Kristinebergs slott på nordvästra Kungsholmen planerar Seniorgården för cirka 40-50 bekväma lägenheter. Här får du ett unikt vattennära läge. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsundasjön, med Hornsbergsstrand åt ena hållet och Kristinebergsstrand åt andra.

 

Kristinebergs slott har det unika som vissa delar av Stockholm erbjuder – vattennära läge. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsunda sjön, med Hornsbergsstrand till höger och Kristinebergsstrand till vänster.

De planerade bostäderna blir ljusa och välplanerade i storlekarna två rum och kök till fyra rum och kök. Vackra och funktionella lägenheter med generösa balkonger och en trevlig gårdsmiljö utanför. Både lägenheterna och husets gemensamma ytor är utrusade för att erbjuda en bekväm, tillgänglig och trygg vardag.

Planerad säljstart 2019.

På nordvästra Kungsholmen planeras för cirka 50 moderna lägenheter.

I närheten

Kolla restider

  Ett levande Kungsholmen

  Kristinebergs slott gränsar till Lindhagen som är en expansiv del av Stockholm. Här satsar man på att skapa ett levande Kungsholmen med nya invånare, parker, butiker och företag.

   Läs mer om Kungsholmen

  Bli VIP-kund

  Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer

  Jämför bostäder