JM does not take responsibility for the translation
Till salu

Stockholm / Bromma Nockeby

Nockeby backe

bekvämt, modernt och Mälarnära

Information

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i kvarteret Nockeby backe. Är du intresserad av en bostad eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Sara Gesarf, telefon 08-441 57 12 eller e-post sarah.gesarf@erikolsson.se.

I Nockeby Backe erbjuder vi inflyttningsklara bostäder med balkong eller uteplats och en grönskande lugn innergård. Kvarteret har övernattningsrum med WC/dusch samt gemensamhets­lokal för föreningens medlemmar. Här finns hiss till garaget samt gemensam tvättstuga, ett uppskattat komplement till den egna tvättmaskinen och tumlaren i bostaden.

Kvarteret ligger i ett fint och lugnt läge mellan Mälarens strand och Judarskogens naturreservat.

Från Nockeby Backe till Nockeby torg promenerar du på femton minuter, eller åker en station med Nockebybanans spårvagn. Några minuters buss- eller bilfärd bort ligger Brommaplan som erbjuder det mesta i serviceväg.

Vi har ett fåtal bostäder kvar till salu. Försäljningen av bostäderna pågår just nu med tillträde sommaren och hösten 2017.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  I Nockeby Backe finns en modern gemensamhets­lokal med kök

  Praktiska finesser i din nya bostad

  Här är det enkelt att njuta av social samvaro och avkoppling. De flesta balkongerna har utsikt över den skyddade innergården som är välplanerad och har bra belysning. Alla Seniorgårdens bostäder förses med praktiska finesser som till exempel timer i köket, förhöjd wc-stol, hiss med sittplats samt lite extra plats i hallen så att du kan snöra på dig skorna sittande.

   Läs mer om bostäderna

  3D-film Nockeby Backe

  Naturnära med goda kommunikationer

  Nockeby Backe ligger intill Judarskogens naturreservat, med promenadstigar och grillplatser utmed sjön Judarns stränder. Mälaren ligger en kort promenad från porten. Samtidigt finns goda kommunikationer till service- och shopping kring Brommaplan, Vällingby centrum och Bromma Blocks.

   Läs mer om Nockeby

  Underhåll av din bostad

  Mycket av det löpande underhållet av din bostad kan du själv utföra enkelt, som att rengöra din tilluftsdon, golvbrunn eller ditt vattenlås.  I våra instruktionsfilmer kan du se hur du går tillväga.

   Till filmerna

  Nockeby Backe är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Jämför bostäder