JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Stockholm / Bromma Nockeby

Grönviks dunge

Högt och grönt läge i Nockeby

Information

Under augusti och september 2017 pågår försäljning av bostäderna i Grönviks dunge till Seniorgårdens VIP-kunder. I kundtidningen Seniorbonytt som distribueras till alla VIP-kunder sista augusti återfinns mer information.

Grönviks dunge är en liten bostadsrättsförening för dig som fyllt 55. I de tre vita, fristående stadsvillorna ryms totalt 30 välplanerade lägenheter om två till fem rum och kök. Husen byggs i souterräng med fyra våningsplan, vilket ger ett småskaligt uttryck med tre synliga våningar mot entrégatan. Här får du fridfulla dagar i ett lugnt läge, med äldre villakvarter och S:ta Birgitta kyrka som grannar.

En dunge med barr- och lövträd bidrar till begränsad insyn och ombonad känsla. Självklart kan du njuta av allt detta på din egen uteplats eller balkong, men också på den stora gemensamma takterrassen med utsikt över Mälarens vatten.

Situationsplan.

I närheten

3D-visualisering Grönviks dunge

Välkommen till vår 3D-visualisering av Grönviks dunge. Här kan du genom att använda musen eller tangentbordet navigera runt och se hur kvarteret är tänkt att se ut.

Till 3D-visualiseringen

Gemensam takterrass

De tre punkthusen i vitt planeras att byggas precis vid Tolvans ändhållplats. Balkonger och uteplatser blir väl tilltagna och den gemensamma takterrassen passar fint för umgänge med familj och vänner.

 Läs mer om byggnaderna

Ett boende utöver det vanliga

I Grönviks dunge planerar vi för ett boende utöver det vanliga. Alla bostäder skulle få hög modern inredningsstandard, fönster i flera väderstreck och ett genomgående naturligt ljusinsläpp. Dessutom skulle lägenheterna vara fulla av genomtänkta och praktiska lösningar.

Läs mer om inredningen

Sjönära med goda kommunikationer

Grönviks dunge ligger precis invid Sankta Birgitta kyrka i ett högt läge nära Mälaren. I Judarskogens naturreservat kan du både motionera och njuta av fågellivet. Det finns goda kommunikationer till service- och shopping kring Brommaplan, Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

 Läs mer om Nockeby

Bli VIP-kund

Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Läs mer

Det här är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset skulle bli B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

 Läs mer Seniorgårdens lågenergihus

Tryggt med nybyggt

När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

Jämför bostäder