JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Östra Kanalstaden

Östra Kanal­staden ­ Flagg­spelet Till salu : Se lediga bostäder

Bo vid kanalen

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Österåker
 • Område: Östra Kanalstaden
 • Pris: 2 325 000 - 8 125 000 kr
 • Avgift: 3 603 - 6 471 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 50 - 124 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2019 - Kvartal 4, 2019
 • Energiklass: B 59 59 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 55

Öppet hus

I höst har vi öppet varje tisdag klockan 14-15 i vår visningslägenhet på Lillövägen 1 i Östra Kanalstaden, Åkersberga. Välkommen hit eller besök någon av bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt.

Nu byggs det sista kvarteret precis vid Åkers kanal i Östra kanalstaden. Flaggspelet med 55 ljusa och välplanerade bostäder placeras vid vattnet, en kort promenad från Åkersberga centrum. Nästan alla får egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården, eller mot kanalen.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar och central park med möjlighet till båtplats. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination både för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och båtliv samtidigt som du har goda kommunikationer till Stockholms city.

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Östra Kanal­staden ­ Flagg­spelet

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Fasaden är till stor del putsad med flera färginslag och uppdelade i sektioner för att ge variation. Huset har inslag av träpanel mot gården och en sockel i tegel mot kvartersgatan. I husets bottenplan mot kanalen finns en lokal avsedd för affärsverksamhet. Parkering anläggs på de kommunala gatorna i området och administreras av Österåkers kommun.

Generösa balkonger med utsikt

Flaggspelets moderna och välplanerade lägenheter får generösa balkonger eller uteplatser, de flesta i sydvästläge med utsikt mot kanalen. Flera av lägenheterna blir genomgående med utblickar mot både kanalen och kvartersgatan, och några av bostäderna har två balkonger.

 Se balkongutsikter

Grönskande innergård

En avskild upphöjd del av gården blir som en villaträdgård med sina planteringar och träd. Här finns också utrymme för sittgrupper i anslutning till föreningens gemensamma lokal. Gården ansluter till ett allmänt promenadstråk genom en portik och längs kajen samt till ett allmänt torg intill kanalen med sittbänkar och lummiga träd.

Gemensamhetslokal, parkering och förråd

Flaggspelet får en gemensam lokal i entréplan i trapphus 5. Lokalen kan bokas av föreningens medlemmar för privata event eller gemensamma aktiviteter. Här finns också övernattningsmöjlighet och WC/dusch.

Varje lägenhet förses med ett vindsförråd som nås från trapphus 1 och 2. De flesta vindsförråd är dimensionerade för att rymma cykel. Utvändiga cykelställ finns på gården och i portiken, rullstolsförråd finns i anslutning till respektive trapphus.

Boende i området kan parkera på de kommunala gatorna i området där parkeringen kommer att administreras av Österåkers kommun.

I Flaggspelet bor du välplanerat med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober och i vissa lägenheter klädkammare. Planlösningen är öppen och ljus med lättmöblerade ytor.

Med en snygg och tålig klinker i kapprummet blir det enkelt att hålla rent även efter en regnig höstpromenad. Därefter tar den fina ekparketten vid, som är genomgående för alla rum utom badrummet.

Kök i klassiskt vitt

Köket inreder vi i klassiskt vitt, med släta luckor och gott om praktiska arbetsytor. Vi vill att ditt nya kök ska vara både snyggt och lättskött. Här finns en modern uppsättning energiklassade vitvaror i form av induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl, frys samt mikro och ugn bekvämt placerade i högskåp. Dessutom finns här fullutdragslådor och genomtänkt källsortering.

Köket är även utrustat med timer och spisvakt för din trygghets skull, där spishällen stängs av om brandvarnaren utlöser.

Egen och gemensam tvättstuga

Det helkaklade badrummet är lätt att hålla rent och har gott om förvaring. På golvet ligger mörkgrå klinker och på väggen sitter ett vitt, matt väggkakel i ett större format. Här finns svängbar duschvägg i glas, tvättställ med vit kommod samt spegel med belysning.

Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk med plats att vika och sortera tvätt. De mindre lägenheterna får kombinerad tvätt- och torktumlare. Det finns även en gemensam tvättstuga i huset.

Tillgängligt och tryggt

Seniorgårdens bostäder har hög tillgänglighet tack vare genomtänka och praktiska lösningar. Timer i köket, förhöjd wc-stol i badrummet, rymlig hiss med sittplats i trapphuset är några av våra smarta funktioner, liksom automatiska dörröppnare i entrén. Som boende i Flaggspelet har du också tillgång till Seniorgårdens Boförmåner - en serie frivilliga tilläggstjänster som exempelvis fönsterputs och hantverkshjälp.

 Läs mer om Seniorgårdens boförmåner

Om området

Östra kanalstaden

Skärgårdskommunen Österåker är en aktiv tillväxtkommun med hög andel nyföretagare. Härifrån flyttar man ogärna, vilket är lätt att förstå, med den unika mix av natur och skärgård som erbjuds. Ändå är det bara cirka 30 minuter från Stockholms city.

 Läs mer

trygghetspaketet

Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@seniorgarden.se

Öppettider:
Måndag–fredag 10–18
Lördag 12–16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
08-782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@seniorgarden.se

Öppettider:
Tisdag-torsdag 14–18 
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjöstaden

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@seniorgarden.se

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder