JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Österåker / Östra Kanalstaden

Östra Kanal­staden ­ Flagg­spelet

Bo vid kanalen

Välkommen på visning!

Nu är VIP-hanteringen klar så på onsdag 25 oktober säljstartar vi Flaggspelet. Klockan 18.00-19.00 bjuder vi in till visningslägenheten på Lillövägen 1 i Åkersberga. Där får du träffa fastighetsmäklare Josefin Afzelius och delar av projektgruppen som berättar mer om bostäderna.

Anmäl intresse

Med start torsdag 26 oktober klockan 12 tar Josefin emot intresseanmälningar som hon sedan bearbetar i turordning. Ange dina kontaktuppgifter samt objektsnummer på de lägenheter du är intresserad av och maila till josefin.afzelius@nytthem.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Josefin på tel. 08-441 57 93.

Varmt välkommen!

Nu byggs det sista kvarteret precis vid Åkers kanal i Östra kanalstaden. Flaggspelet med 55 ljusa och välplanerade bostäder placeras vid vattnet, en kort promenad från Åkersberga centrum. Nästan alla får egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården, eller mot kanalen.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar och central park med möjlighet till båtplats. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination både för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och båtliv samtidigt som du har goda kommunikationer till Stockholms city.

Situationsplan Flaggspelet.

I närheten

Kolla restider

  Balkonger mot kanalen

  Det sista kvarteret vid Åkers kanal byggs i en halvcirkelformad huskropp runt den trivsamma innergården och gästhamnen. De moderna bostäderna får generösa balkonger eller uteplatser, de flesta i sydvästläge med utsikt mot kanalen.

   Läs mer om byggnaden

  Form, funktion, hållbarhet

  Alla bostäder inreds med fokus på form, funktion och hållbarhet. Detaljerna väljer du från Seniorgårdens tillvalssortiment och får på det sättet en personlig touch på ditt hem.

   Läs mer om inredningen

  Österåkers kommun

  Åkersberga har länge varit en uppskattad destination för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och natur samtidigt som du har goda kommunikationer in till Stockholms city.

   Läs mer om Östra kanalstaden

  Flaggspelet är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och bli VIP-kund här

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs om fördelarna med att köpa nytt

  Jämför bostäder