JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Österåker / Östra Kanalstaden

Östra Kanal­staden ­ Flagg­spelet

Bo vid kanalen

Köpanmälan 17-31 augusti

17-31 augusti kan du som anmält förtur till kvarteret Flaggspelet göra köpanmälan via Mina sidor eller kundtjänst. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Nu byggs det sista kvarteret precis vid Åkers kanal i Östra kanalstaden. Flaggspelet med 55 ljusa och välplanerade bostäder placeras vid vattnet, en kort promenad från Åkersberga centrum. Nästan alla får egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården, eller mot kanalen.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar och central park med möjlighet till båtplats. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination både för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och båtliv samtidigt som du har goda kommunikationer till Stockholms city.

Situationsplan Flaggspelet.

I närheten

Balkonger mot kanalen

Det sista kvarteret vid Åkers kanal byggs i en halvcirkelformad huskropp runt den trivsamma innergården och gästhamnen. De moderna bostäderna får generösa balkonger eller uteplatser, de flesta i sydvästläge med utsikt mot kanalen.

 Läs mer om byggnaden

Form, funktion, hållbarhet

Alla bostäder inreds med fokus på form, funktion och hållbarhet. Detaljerna väljer du från Seniorgårdens tillvalssortiment och får på det sättet en personlig touch på ditt hem.

 Läs mer om inredningen

Österåkers kommun

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och natur samtidigt som du har goda kommunikationer in till Stockholms city.

 Läs mer om Östra kanalstaden

Flaggspelet är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

 Läs mer om vårt miljöarbete

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Läs mer och bli VIP-kund här

Tryggt med nybyggt

När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

 Läs om fördelarna med att köpa nytt

Jämför bostäder