JM does not take responsibility for the translation
11

måndag

februari

2019

Stomvisning i Flaggspelet

Förra veckan arrangerades den första stomvisningen av kvarteret Flaggspelet i Östra Kanalstaden. Stommen är nu rest och tillträde närmar sig med stormsteg! 

22

måndag

oktober

2018

Vad har hänt på bygget i oktober?

Den senaste månaden har det hänt mycket i kommande kvarteret Flaggspelet och här kan du se en kavalkad av bilder som bland annat visar ditsättning av stämptorn för burspråk i trapphus fem samt gjutning av portikplattan. 

05

onsdag

september

2018

Från byggkranens höga höjd

Från byggkranens höga höjd har man fin utsikt över Flaggspelet där stomarbetet pågår för fullt. På bilderna syns flera av de välkoordinerade arbetsmomenten där de första väggarna nu är på väg upp. 

30

lördag

juni

2018

Familjefest när nya Seglarparken invigdes

I veckan invigdes den nya Seglarparken i Östra kanalstaden av vårt moderbolag JM tillsammans med Österåkers kommun där alla besökare bjöds på glass, fika, ansiktsmålning och boulespel. Solen strålade och dagen blev precis den familjefest vi hade hoppats på. 

18

fredag

maj

2018

Mäktig utsikt

Vår projekteringsledare Teresia passade på att ta några bilder uppifrån byggkranen i måndags. Från den här höga höjden kan man se det växande kvarteret Flaggspelet ur ett helt nytt perspektiv. Med solen som skiner och kanalen som glittrar är det en mäktig utsikt, hälsar hon. Håller du med? 

Jämför bostäder