JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Åkersberga

Östra Kanal­staden ­ Flagg­spelet Slutsålt

Bo vid kanalen

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Österåker
 • Område: Åkersberga
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 50 - 124 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 59 59 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 55

Flaggspelet är det sista kvarteret vid Åkers kanal i Östra kanalstaden. De 55 ljusa och välplanerade bostäderna ligger precis vid vattnet, en kort promenad från Åkersberga centrum. Nästan alla lägenheter har egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården, eller mot kanalen.

Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar och central park med möjlighet till båtplats. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination både för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och båtliv samtidigt som du har goda kommunikationer till Stockholms city.

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Fasaden är till stor del putsad med flera färginslag och uppdelade i sektioner för att ge variation. Huset har inslag av träpanel mot gården och en sockel i tegel mot kvartersgatan. I husets bottenplan mot kanalen finns en lokal avsedd för affärsverksamhet. Parkering anläggs på de kommunala gatorna i området och administreras av Österåkers kommun.

Generösa balkonger med utsikt

Flaggspelets moderna och välplanerade lägenheter är utrustade med generösa balkonger eller uteplatser, de flesta i sydvästläge med utsikt mot kanalen. Flera av lägenheterna är genomgående med utblickar mot både kanalen och kvartersgatan, och några av bostäderna har två balkonger.

 Se balkongutsikter

Grönskande innergård

En avskild upphöjd del av gården liknar en villaträdgård med sina planteringar och träd. Här finns också utrymme för sittgrupper i anslutning till föreningens gemensamma lokal. Gården ansluter till ett allmänt promenadstråk genom en portik och längs kajen samt till ett allmänt torg intill kanalen med sittbänkar och lummiga träd.

Gemensamhetslokal, parkering och förråd

Flaggspelet har en gemensam lokal i entréplan i trapphus 5. Lokalen kan bokas av föreningens medlemmar för privata event eller gemensamma aktiviteter. Här finns också övernattningsmöjlighet och WC/dusch.

Varje lägenhet har ett vindsförråd som nås från trapphus 1 och 2. De flesta förråd är dimensionerade för att rymma cykel. Utvändiga cykelställ finns på gården och i portiken, rullstolsförråd finns i anslutning till respektive trapphus.

Boende i området kan parkera på de kommunala gatorna i området där parkeringen  administreras av Österåkers kommun.

I Flaggspelet bor du välplanerat med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober och i vissa lägenheter klädkammare. Planlösningen är öppen och ljus med lättmöblerade ytor.

Med en snygg och tålig klinker i kapprummet blir det enkelt att hålla rent även efter en regnig höstpromenad. Därefter tar den fina ekparketten vid, som är genomgående för alla rum utom badrummet.

Kök i klassiskt vitt

Köket inreder vi i klassiskt vitt, med släta luckor och gott om praktiska arbetsytor. Vi vill att ditt nya kök ska vara både snyggt och lättskött. Här finns en modern uppsättning energiklassade vitvaror i form av induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl, frys samt mikro och ugn bekvämt placerade i högskåp. Dessutom finns här fullutdragslådor och genomtänkt källsortering.

Köket är även utrustat med timer och spisvakt för din trygghets skull, där spishällen stängs av om brandvarnaren utlöser.

Egen och gemensam tvättstuga

Det helkaklade badrummet är lätt att hålla rent och har gott om förvaring. På golvet ligger mörkgrå klinker och på väggen sitter ett vitt, matt väggkakel i ett större format. Här finns svängbar duschvägg i glas, tvättställ med vit kommod samt spegel med belysning.

Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk med plats att vika och sortera tvätt. De mindre lägenheterna får kombinerad tvätt- och torktumlare. Det finns även en gemensam tvättstuga i huset.

Tillgängligt och tryggt

Seniorgårdens bostäder har hög tillgänglighet tack vare genomtänka och praktiska lösningar. Timer i köket, förhöjd wc-stol i badrummet, rymlig hiss med sittplats i trapphuset är några av våra smarta funktioner, liksom automatiska dörröppnare i entrén. Som boende i Flaggspelet har du också tillgång till Seniorgårdens Boförmåner - en serie frivilliga tilläggstjänster som exempelvis fönsterputs och hantverkshjälp.

 Läs mer om Seniorgårdens boförmåner

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Åkersberga

  Åkersberga i Österåker är en aktiv tillväxtkommun med hög andel nyföretagare. Härifrån flyttar man ogärna, vilket är lätt att förstå, med den unika mix av natur och skärgård som erbjuds. Ändå är det bara cirka 30 minuter från Stockholms city.

   Läs mer

  trygghetspaketet

  Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post Bostadsbutiken Stureplan

  Öppettider:
  Måndag–fredag 10–18
  Lördag 12–16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  08-782 14 22
  E-post Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18 
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

  Jämför bostäder