JM does not take responsibility for the translation
Loket
Till salu Se lediga bostäder

Huddinge / Stuvsta

Loket

Småskaligt boende i Stuvsta för dig över 55 år

Loket

Nu bygger vi ett småskaligt boende med moderna lägenheter intill lummiga villakvarter i Stuvsta, Huddinge kommun, för dig över 55 år. Kvarteret Loket byggs vid Stambanevägen/Byalagsvägen. Här bor du mycket centralt, nära pendeltåg och Stuvsta torg.

Stuvsta centrum är ett lugnt område omgivet av trevliga familjehus. Här finns närservice som apotek och vårdcentral samt ett stort utbud av olika restauranger. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda, både med buss och pendeltåg.

Huddinge centrum, 3 minuter bort med pendeltåget, erbjuder service och ett stort kulturutbud. Om man vill ut i naturen är naturområdena både många och välbesökta. Här finns gott om strövområden för härliga promenader och motionsspår, många försedda med elljus.

I anslutning till Loket kommer 48 bostäder att uppföras av vårt systerbolag Borätt. Här kan du läsa mer om kvarteret Tåget.

Situationsplan.

Bostäder i Loket

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Hem att trivas i

  Vi är måna om att du får ett trivsamt och hållbart hem som fungerar varje dag, året om. Våra inredare har därför tagit fram en inredning där kvalitet, funktion och estetik samverkar.

   Läs mer om inredningen

  bostäder att åldras tryggt med

  - Människor som flyttar hit ska känna att Loket är bostäder man vill bli äldre med. Vi har medvetet skapat hus som håller stilen under många år och som åldras utan att bli tråkiga och tonlösa, säger Lars Snickert som är ansvarig arkitekt för projektet.

   Läs mer om bostäderna

  Rikt kulturliv, många fritidsaktiviteter

  I Stuvsta bor du nära stora naturområden i en kommun som erbjuder ett rikt kulturliv och många fritidsaktiviteter. Samtidigt är det lätt att ta sig till shopping, service, restauranger och caféer i Huddinge centrum, Kungens kurva, Skärholmen samt Fruängen.

   Läs mer om Stuvsta

  Loket är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Jämför bostäder