JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Stuvsta

Loket Till salu : Se lediga bostäder

Småskaligt boende i Stuvsta för dig över 55 år

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Huddinge
 • Område: Stuvsta
 • Pris: 2 100 000 - 4 900 000 kr
 • Avgift: 2 850 - 5 090 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 39 - 92 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Stambanevägen
   Huddinge
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Bostäder: 56

Nu bygger vi ett småskaligt boende med moderna lägenheter intill lummiga villakvarter i Stuvsta, Huddinge kommun, för dig över 55 år. Kvarteret Loket byggs vid Stambanevägen/Byalagsvägen. Här bor du mycket centralt, nära pendeltåg och Stuvsta torg.

Stuvsta centrum är ett lugnt område omgivet av trevliga familjehus. Här finns närservice som apotek och vårdcentral samt ett stort utbud av olika restauranger. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda, både med buss och pendeltåg.

Huddinge centrum, 3 minuter bort med pendeltåget, erbjuder service och ett stort kulturutbud. Om man vill ut i naturen är naturområdena både många och välbesökta. Här finns gott om strövområden för härliga promenader och motionsspår, många försedda med elljus.

I anslutning till Loket kommer 48 bostäder att uppföras av vårt systerbolag Borätt. Här kan du läsa mer om kvarteret Tåget.

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Loket

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kvarteret Loket i Stuvsta består av välplanerade bostadsrätter för dig som fyllt 55 (visningslägenhet).
Vardagsrum med ytor som skapar ljus och ger plats för socialt umgänge (visningslägenhet).
Vardagsrum med ytor som skapar ljus och ger plats för socialt umgänge (visningslägenhet).
Här får du moderna och genomtänkta kök med vita och grå detaljer samt energisnåla vitvaror (bild från visningslägenhet).
De ljusa sovrummen har goda förvaringsutrymmen och bra dimensioner (bild från visningslägenheten).
Badrummet är ljust och helkalklat i vitt och grått, vilket ger en stilren känsla och är lätt att hålla rent (bild från visningslägenhet).
Gemensamhetslokal som ligger i entréplan med direkt utgång till en egen stor uteplats (visionsbild).
Balkongerna mot den lummiga innergården bjuder på morgonsol (visionsbild).
Grönskande privat innergård med växthus samt ytor för avkoppling (visionsbild).
Lokets fasad där boende med balkong mot gatan kan njuta av eftermiddagssolen (visionsbild).
Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda, både med buss och pendeltåg.
I närheten av Stuvsta ligger ett flertal naturområden som erbjuder både bad och fiske.
Här finns både trevliga motions- och promenadspår.
Kungens Kurva som ligger i närheten har ett stort utbud av service, restauranger, caféer, butiker och nöjen.
Flygfoto där vi lagt in det kommande kvarteret Loket samt Tåget (byggs av Borätt) som en visionsbild.
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Ett signum för husen är tegelgavlarna som bidrar till karaktären och ger en härlig inramning till den gemensamma innergården.

grön Innergård med möjlighet till samvaro

Innergården ligger i skyddat läge med mycket grönska och bjuder in till social samvaro mellan grannarna. Här finns bland annat en pergola, växthus, planteringslådor, boulebana samt sittbänkar och bord.

Balkong eller uteplats

Alla lägenheter utom en får uteplats eller balkong, där vissa är inglasade. Flera lägenheter har dessutom dubbla balkonger eller uteplatser på nedre botten, vilket skapar en känsla av ett eller flera extra rum.

gemensamhetslokal och övernattningsrum

I Loket finns en gemensamhetslokal med plats för ungefär tjugo personer. Lokalen ligger i entréplan och har direkt utgång till en egen stor uteplats mot gården. 

I Loket finns även ett övernattningsrum, med HWC och dusch, att hyra för boendes gäster.

Trygghetsboende och bovärd

Av föreningens 56 lägen­heter bildar 22 ett trygghetsboende med anpassade planlösningar och högre nivå vad gäller tillgänglighet. Trygghetsbostäderna har medvetet placerats i nära anslutning till gemensamhetslokalen, uteplatsen, tvättstugan och övernattningsrummet. Dessa bostäder bildar Huddinge kommuns första trygghetsboende.

Då vi bygger trygghetsbostäder kommer vi även att ha en bovärd som bidrar till social samvaro med planerade aktivite­ter för alla som vill, i hela bostadsrättsföreningen.

Gott om tvättmöjligheter

Utöver den egna tvättmaskinen och tumlaren i lägenheten finns en gemensam tvättstuga i entréplan i trapphus 1. Här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som bokas på en bokningstavla.

parkering och förråd

Under Lokets huskroppar finns ett parkeringsgarage där 27 platser disponeras av Brf Loket, varav två är handikappanpassade. Intill boendegaraget finns även ett infartsgarage i två plan som ägs av Huddinge kommun.

Varje bostad får eget lägenhetsförråd. Här finns även cykel- och rullstolsrum samt uteförråd för trädgårdsredskap och utemöbler.

Bostäderna i Loket har försetts med generösa ljusinsläpp i alla rum och extra rymliga badrum. Av föreningens 56 lägenheter bildar 22 ett trygghetsboende med anpassade planlösningar och högre nivå vad gäller tillgänglighet.

STILRENT BADRUM

Det helkaklade badrummet är utrustat med en svängbar duschvägg i glas, tvättställ med vit kommod från Aspen samt spegel med belysning. I badrummet finns även antingen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Dessa är placerade under en praktisk arbetsbänk med plats att vika tvätt.

ROFYLLDA SOVRUM

I ditt nya hem möts du av en nylagd, mattlackad och trestavig ekparkett som löper från hallen och vidare in mot vardagsrum, kök och sovrum. Ditt sovrum blir en avskild och rofylld plats som rymmer dubbelsäng, förvaring och mer därtill.

Gott om förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Mirro som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

FULLT UTRUSTAT KÖK

Lokets kök är utrustade med en omfattande och modern uppsättning av energiklassade vitvaror från Cylinda. Däribland induktions­häll, diskmaskin, kyl, frys samt mikro och ugn i högskåp. I köket gör vi även plats för praktiska arbetsytor, källsor­tering och inreder med smidiga fullutdragslådor samt dämpade skåpluckor. Köket är också utrustat med timer och spisvakt för din trygghets skull. Spishällen stängs alltid av om brandvarnaren utlöser.

Så gör du dina inredningsval

I våra bostadsprojekt finns en inredningsansvarig som är din kontaktperson för frågor om originalinredning och tillval. När du bokat din bostad får du vår inredningsguide med broschyren Inredningsval speciellt framtagen för ditt projekt. Där presenteras din bostads originalutförande samt de olika tillval som finns.

 Läs mer om inredningsval

Hantverkshjälp ingår

När din bostad är klar och du har flyttat in kanske du behöver hjälp med att borra hål i taket för en lampa, montera upp hyllor eller sätta upp tavlor. Vi erbjuder dig därför två timmars kostnadsfri hantverkshjälp.

 Kostnadsfri hantverkshjälp

Om området

Stuvsta

Lummiga och trivsamma Stuvsta i Huddinge kommun ligger söder om Stockholm. Här planerar Seniorgården nu för 56 ljusa och välplanerade lägenheter med alla tänkbara bekvämligheter. Det skogstäta området ligger mycket centralt nära buss och pendeltåg, med gångavstånd till Stuvsta torg.

 Läs mer

trygghetspaketet

Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

 Läs mer

Jämför bostäder