JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Huddinge / Segeltorp

Gulsparven

Nybyggd livskvalitet nära naturen

Tre punkthus i södersluttning

Kvarteret består av tre punkthus placerade i en södersluttning mot en äng med bevarade ekar. Husen är saxat placerade i nord-sydlig riktning, där de får stöd av den kuperade terrängen och den befintliga vegetationen.

Alla lägenheter har en egen rymlig balkong, terrass eller uteplats. Fasader är putsade i olika gröna toner, och de indragna takvåningarna har fasader av ockrafärgad träpanel. I souterrängplanet i ett av husen finns en gemensamhetslokal med övernattningsrum, förråd samt cykelrum.

Gott om förvaring

Lägenheten har mattlackad, trestavig ekparkett som löper från hallen och vidare in mot vardagsrum, kök och sovrum. Hållbara och slitstarka naturmaterial är ett återkommande inslag i ditt nya hem. Väggarna är vitmålade och de öppna ytorna lättmöblerade. I hall och sovrum finns gott om förvaring i klädkammare, skjutdörrsgarderober eller garderober.

Modernt kök

Köket har snickerier från Vedum och är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt från Siemens, däribland induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys samt mikro och ugn i högskåp. Här finns också gott om förvaring, praktiska arbetsytor samt källsorteringslådor under diskhon.

Helkaklat badrum

Badrummet har klinker på golvet och vitt, blankt kakel på väggarna, allt mycket lättskött. I mån av plats kan du välja till badkar istället för dusch. Förvaringsutrymme finns i kommod och väggskåp, och här finns en flexibel torkställning med tio meters torklängd. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard, men du har även tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga.

Jämför bostäder