JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Huddinge / Segeltorp

Gulsparven

Nybyggd livskvalitet nära naturen

I det lugna och gröna kvarteret Kråkvik i Segeltorp planerar Seniorgården att bygga 47 lägenheter i tre bostadshus. Bostäderna får två till fyra rum och kök med bra planlösningar och stor balkong eller uteplats. Högst upp byggs sex unika takvåningar med stora terrasser i tre väderstreck.

Den skyddade innergården är välplanerad och har bra belysning. Här är det enkelt att njuta av social samvaro och avkoppling. Alla Seniorgårdens bostäder förses dessutom med praktiska finesser som till exempel timer i köket, förhöjd wc-stol i badrummet, hiss med sittplats samt lite extra plats i hallen så att du kan snöra på dig skorna sittande.

Service, butiker och vårdcentral finns i närheten och Gömmarens naturreservat ligger runt knuten. Kommunikationerna är mycket goda med ett flertal bussar som passerar närområdet, och på 10 minuter når du tunnelbanestationen Fruängen eller pendeltågsstationen Stuvsta.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Balkong eller uteplats

  Alla bostäder har rymlig balkong, terrass eller uteplats. Väggarna är vitmålade och de öppna ytorna lättmöblerade. Vi satsar på hållbara och slitstarka naturmaterial i ditt nya hem.

   Läs mer om bostäderna

  Friluftsliv och vacker natur

  Kråkvik har nära till friluftsliv och vacker natur. Här kan du bada i Långsjön eller vandra i Gömmarens naturreservat. Segeltorps centrum med service, småbutiker och restauranger ligger i närheten, och lockar shopping och nöjen finns ett gediget utbud vid Kungens Kurva.

   Läs mer om närområdet

  Gulsparven är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Jämför bostäder