JM does not take responsibility for the translation

Segeltorp

Huddinge

   Segeltorp

   Huddinge är efter sin folkmängd den näst största av kommunerna i Stockholms län. Villakvarteren i Segeltorp, där Seniorgården nu planerar att bygga bostäder, är lummiga och fulla av barnfamiljer. Närheten till både Långsjön och Gömmarens naturreservat gör det till en omtyckt plats att bo på.

   Slutsålda projekt

   Kolla restider

    Shopping och service

    I Segeltorps centrum finns vårdcentral, restauranger, tobaksbutik, konditori, gym och frisör. Ett par kilometer sydväst från Segeltorp ligger ett av Skandinaviens största köpcentrum Kungens Kurva. Här finns mataffärer, världens största IKEA-varuhus samt Heron City med biograf, restauranger, bowling, shopping, gym med mera. 

    Shoppinggallerian Skärholmen Centrum ligger beläget på andra sidan E4/E20 och i Älvsjö några kilometer österut ligger Stockholmsmässan, som årligen lockar 1,5 miljoner besökare.

    Zetas trädgård

    Vid Gamla Södertäljevägen ligger Zetas trädgård, ett mecka för alla trädgårdsintresserade. Här finns Sveriges största sortiment av trädgårdsväxter, och till det populära trädgårdscaféet köar besökarna för att få njuta av vällagad lunch, matiga smörgåsar och kakbuffé med kall eller varm dryck.

     Zetas trädgård

    Sport och fritid

    Närliggande Långsjön har en populär badplats med en 50 meter lång sandstrand, några badbryggor samt ett café. Vintertid lockar isen till skridskoåkning.

    Vid Långängens gård ligger häststall och ridhus, Segeltorpshallen samt Segeltorps IP. I skogsområdet söder om Långängen finns ett elljusspår, en bågskyttebana och många vandringsleder som leder ända bort till sjön Gömmaren. Gömmarens naturreservat berikar det lokala friluftslivet och är mycket lämpligt för vandring, skidåkning och bad.

    Goda kommunikationer

    Ett flertal bussar passerar närområdet, och på 10 minuter når du tunnelbanestationen Fruängen eller pendeltågsstationen Stuvsta. Med tunnelbana tar det 18 minuter till T-centralen, med pendel 13 minuter till Stockholms central.

    Med bil kommer du snabbt upp på E4:an, och den 15 kilometer långa resan in till city tar inte mer än 10 minuter.

    I området finns också gott om fina cykelbanor som inbjuder till en skön runda i naturen.

    Jämför bostäder