JM does not take responsibility for the translation
Klas Horn
Till salu Se lediga bostäder

Ekerö / Ekerö

Klas Horn

Bo på natursköna Ekerö

Klas Horn

Vid Ekerö centrum bygger Seniorgården 41 välplanerade bostäder med balkong eller uteplats och närhet till det mesta som gör livet bekvämt. I kvarteret Klas Horn bor du naturnära, med gångavstånd till service, butiker och vårdcentral.

Byggnaderna uppförs som stadsmässiga kvarter, slutna mot Ekerövägen och öppna mot den inre nya parkvägen. Invändigt får du ljusa och välplanerade lägenheter där det är lätt att bo och trivas. Alla bostäder har god komfort, klok rumsplanering och hög tillgänglighet.


Bostäder i Klas Horn

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Ekerö

  Naturen finns just runt knuten. Ekebyhovsparken erbjuder vackra promenadstigar och Mälarens vatten är aldrig långt borta. Utöver två världsarv, Birka med Hovgården och Drottningholm, erbjuder Ekerö kommun ett rikt utbud av andra sevärdheter och aktiviteter.

   Läs mer om Ekerö

  Klas Horn är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Energiklassningen baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Seniorgårdens Boförmåner - för en bekvämare vardag

  Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

  Seniorgårdens Boförmåner

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I det praktiska köket finns alla vitvaror på plats: kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Jämför bostäder