JM does not take responsibility for the translation
/ 3

Stockholm / Ekerö

Klas Horn Slutsålt

Bo på natursköna Ekerö

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Ekerö
 • Område: Ekerö
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 39 - 111 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 35 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 41

Fåtal bostäder kvar

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i Klas Horn. Är du intresserad av en visning eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Sandra Hindstam på telefon 08-120 165 45 eller e-post sandra.hindstam@svensknyproduktion.se alternativt fastighetsmäklare Maria Pettersson på telefon 0737-28 63 28 eller e-post maria.pettersson@maklarringen.se.

Vid Ekerö centrum bygger Seniorgården 41 välplanerade bostäder med balkong eller uteplats och närhet till det mesta som gör livet bekvämt. I kvarteret Klas Horn bor du naturnära, med gångavstånd till service, butiker och vårdcentral.

Byggnaderna uppförs som stadsmässiga kvarter, slutna mot Ekerövägen och öppna mot den inre nya parkvägen. Invändigt får du ljusa och välplanerade lägenheter där det är lätt att bo och trivas. Alla bostäder har ljusa, öppna planlösningar med god komfort, klok rumsplanering och hög tillgänglighet. Den gröna innergården bilder en skyddad oas och samtliga lägenheter utrustas med uteplats eller balkong.

I kvarteret finns en gemensamhetslokal där sammankomster och möten kan hållas. Här finns också övernattningsmöjlighet för släkt och vänner som kommer på besök.

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

En skyddad oas

Klas Horn består av 41 lägenheter fördelade på två byggnader om tre och fyra våningar. Tillsammans med intilliggande Ekbacken följer Klas Horn den lätt svängda Ekerövägen och bildar en skyddad oas med lugna gårdar som öppnar sig mot den lummiga kullen och binds ihop av en gångfartsgata.

"För att bryta upp skala och volym i Klas Horn använder vi olika färgsättning med kulörer som anknyter till den lantliga miljö som präglar Ekerö. Kompletterande låga byggnader kläs till exempel med faluröd träpanel" berättar Mats Carlsson från Lindberg Stenberg Arkitekter som tillsammans med Ylva Bengtsson har ritat Klas Horn.

Smart och funktionellt

Bostäderna i Klas Horn är olika stora, för att du ska hitta den som passar just dina behov och önskemål. Gemensamt för alla är dock de effektiva planlösningarna med kök och vardagsrum i öppet samband, samt de goda förvaringsmöjligheterna. I Klas Horn har vi lagt stor vikt vid att skapa naturliga utblickar och stort ljusinsläpp, varför de flesta stora sovrum har låga bröstningar med fin utsikt.

Kompletta kök och bekväma badrum

Den vita köksinredningen med släta luckor är både snygg och lättskött och den antracitgrå bänkskivan bryter av mot de vita kakelplattorna. Diskmaskinen integreras och varmluftsugn och mikrovågsugn placeras i högskåp för bra tillgänglighet.

I badrummet lägger vi klinker på golvet och låter vita kakelplattor pryda väggarna. Duschen skärmas av med en duschvägg i klarglas och i den vita väggkommoden stuvar du effektivt undan hygienartiklarna. Badrummet rustas också med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Gott om förvaring

Samtliga lägenheter i Klas Horn får ljusa, öppna planlösningar som är lätta att möblera. Inredningen inspireras av vår skandinaviska formtradition, med naturliga färgtoner och inslag av guld och terrakotta.

Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar ger en tidlös grund för dig att bygga vidare på när du sätter din personliga prägel på lägenheten. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober eller klädkammare gör att du lätt kan välja vilka saker som får vara framme och vilka som stuvas undan.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Ekerö

  Ekerö kommun omfattar ett antal natursköna öar i Mälaren strax väster om Stockholm. Från Brommaplan tar det omkring 20 minuter till Ekerö centrum. Här bor du nära både natur och goda kommunikationer, och promenerar snabbt till mataffär, bageri, butiker och övrig service.

   Läs mer

  trygghetspaketet

  Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post Bostadsbutiken Stureplan

  Öppettider:
  Måndag–fredag 10–18
  Lördag 12–16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  08-782 14 22
  E-post Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18 
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

  Jämför bostäder