JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Skåne / Rådmansvången

Operan VIP-försäljning

Första parkett till stadens skådespel

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Malmö
 • Område: Rådmansvången
 • Pris: 2 150 000 - 7 750 000 kr
 • Avgift: 3 950 - 6 850 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 55 - 121 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Pildammsvägen
   Malmö
 • Status: VIP-försäljning
 • Tillträde: Kvartal 1, 2022 (Preliminärt)
 • Bostäder: 30

VIP-FÖRSÄLJNING PÅGÅR
Mellan 4-18 juni kan du som är VIP-kund göra köpanmälan på de bostäder du är intresserad av i Operan via mina Sidor.

Är du inte VIP-kund hos Seniorgården, registrera dig här Bli VIP-kund

 

På absolut bästa läge, med Malmös kulturliv på armlängds avstånd och Pildammsparken utanför dörren, planerar Seniorgården nya bostäder för dig som vill njuta av livet och stadens delikatesser. Här bor du på första parkett till uteserveringarna vid S:t Johannesplan, Malmö Operas premiärföreställningar, utställningarna på Malmö Konsthall och matcherna på Malmö IP.

I kvarteret Priorn, med utsikt över den vackra Pildammsparken och de grönskande kvarteren kring Rådmansvången och Triangelns station planerar vi ett modernt bostadshus med cirka 70 vackra och funktionella lägenheter för dig som fyllt 55 år. Det blir ljusa, välplanerade bostäder med generösa balkonger och alla bekvämligheter. Ett bekymmersfritt och lättskött boende där du både vill och kan bo kvar länge. Operan erbjuder ett centralt boende med Triangelns shoppingcenter runt knuten och all tänkbar service inom gångavstånd. I Operan planerar vi också att erbjuda både loungeservice och övernattningslägenhet.

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Så här gör man

För att se - håll muspekaren på markörerna (dropparna)

Översiktsbild (wec360)

Gemenskap på dina villkor

Till loungen kan du gå när du känner för lite sällskap eller bara vill byta vardagsrumssoffan mot något annat. Här har du möjlighet att under otvungna former möta dina grannar. Det är också här det finns möjlighet att arrangera fester, studiecirklar, bokklubb eller andra gemensamma aktiviteter.

Concergiers till din tjänst

Operans lounge kommer på bestämda tider vara bemannad av en concierge. En kontaktperson som kan hjälpa till med både det lilla och det stora. Allt från att beställa städning, bistå med att planera sociala aktiviteter, till att vattna blommorna när du är iväg på resa.

Café och uteplats

Det kommer också att finnas caféverksamhet med möjlighet för den som önskar ta en fika hemma istället för på stan. Tryggt, trevligt och mänskligt. Till Operans lounge hör även en trevlig uteplats – där soliga dagar inbjuder till umgänge i det fria.

Övernattningslägenhet

Utöver lounge kommer du även att ha tillgång till en övernattningslägenhet som du kan boka när du har besök av långväga vänner och släkt. I Operan behöver du inte välja större lägenhet bara för att ha ett gästrum.

Genomtänkt bas i vitt

Invändigt präglas din nya bostad i Operan av genomtänkta rumslösningar och gedigna materialval. Väggarna är målade i vitt och till det får du ett vackert mattlackat ekparkettgolv som är både skönt att gå på och lätt att hålla rent. Ur vårt tillvalssortiment kan du handplocka de detaljer som sätter din egen stil på inredningen. Vad du än väljer kan du vara säker på att du får ett hem som håller i längden.

Ett kök att trivas i

Vi vet att köket också är en plats att umgås i. Därför lägger vi stor vikt på att skapa öppenhet och ytor för socialt umgänge. Naturligtvis tänker vi också på snygg design och framförallt genomtänkta funktioner, för att göra köket så trivsamt och lättarbetat som möjligt.

Kökssnickerierna i Seniorgården Original går i vitt med släta luckor och rostfria handtag. Över en grå bänkskiva i laminat som är tålig och enkel att torka av sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Dämpade fullutdragslådor ger dig en god överblick över dina köksattiraljer.

Varmluftsugnen är inbyggd på bekväm höjd så att du slipper böja dig och med din moderna induktionshäll går matlagningen som en dans. Till din hjälp finns också kyl- och fryskombination, diskmaskin och mikro.

Badrum med tvätt

I Seniorgården Original får ditt badrum stora vita kakelplattor på väggarna och ett golv med tåligt klinker i grått. Duschväggarna är i klarglas och den snålspolande blandaren i krom. Handdukar, tvättmedel och hygienartiklar gömmer du enkelt undan i kommod och väggskåp.

Här ingår också energiklassad tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Den praktiska laminatbänken ovanför ger dig en bra arbetsyta för att vika tvätten som kanske hängt på tork på torkställningen John som har 10 meters torklängd.

Plats för förvaring

Din bostad i Operan erbjuder gott om ytor för förvaring.  Inne i lägenheten finns skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober. Till alla våra förvaringslösningar finns det bra inredningstillbehör med flexibel inredning som du sedan också kan komplettera och anpassa efter dina behov. Självklart ingår också ett lägenhetsförråd där du kan förvara allt det där som du inte behöver dagligdags

Inredningsval

Den fasta inredningen, Seniorgården Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Rådmansvången

  Det nya kvarter som planeras vid Konsthallstorget är ett led i att utveckla Pildammsvägen till den stadshuvudgata den en gång var ämnad som. Pildammsvägen blir en naturlig förlängning av paradstråket Slottsgatan – Fersens väg och knyter samman parkerna och torgen med publika institutioner som Malmö Opera, Konsthallen, Stadsbiblioteket och Malmö Live.

   Läs mer

  trygghetspaketet

  Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

   Läs mer

  Jämför bostäder