JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Skåne / Rådmansvången

Operan Till salu : Se lediga bostäder

Första parkett till stadens skådespel

 • Bostäder för dig över 55
 • Kommun: Malmö
 • Område: Rådmansvången
 • Pris: 1 600 000 - 7 750 000 kr
 • Avgift: 2 950 - 6 850 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 32 - 121 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Pildammsvägen
  21146 Malmö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2021 - Kvartal 1, 2022 (Preliminärt)
 • Bostäder: 69

På absolut bästa läge, med Malmös kulturliv på armlängds avstånd och Pildammsparken utanför dörren, planerar Seniorgården bostäder för dig som vill njuta av livet och stadens delikatesser. Här bor du på första parkett till uteserveringarna vid S:t Johannesplan, Malmö Operas premiärföreställningar, utställningarna på Malmö Konsthall och matcherna på Malmö IP. Du får också ett boende med guldkant, bland annat i form av en gemensamhetslokal med conciergeservice, tillgång till gästrum och medlemskap i bilpool.

Brf Operan kommer att ligga i kvarteret Priorn, med utsikt över den vackra Pildammsparken och de grönskande kvarteren kring Rådmansvången och Triangelns station. Här bygger vi ett modernt bostadshus med totalt 69 vackra och funktionella lägenheter om 1–4 rok för dig som fyllt 55 år. Det blir ljusa, välplanerade bostäder med generösa balkonger och alla bekvämligheter. Ett bekymmersfritt och lättskött boende där du både vill och kan bo kvar länge.

 • Planerat

 • VIP-förtur

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Operan

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Brf Operan vid Pildammsvägen

Brf Operan tar plats på Pildammsvägen, precis intill det nybyggda kontorshuset Priorn vid Konsthallstorget. Här har White arkitekter ritat ett modernt stadspalats med inspiration både från sekelskifteshusen längs Fersens väg och de gulteglade folkhemsikonerna vid Rådmansgatan. I fyra trapphus ryms 69 lägenheter i storlekar som varierar mellan 1–4 rok, 32–121 kvm. Trapphuset längst i söder bildar en egen förening, Brf Operetten, med 36 lägenheter som marknadsförs av Seniorgårdens moderbolag JM

På första parkett i din egen teaterloge

Merparten av lägenheterna i huset vänder sina vardagsrum mot väster där de delvis indragna balkongerna blir som privata teaterloger där du sitter på första parkett med utblick över omgivningarna, parken och stadslivet. Övriga bostäder får balkong eller uteplats mot gården och grannkvarteren. Det finns också lägenheter med två balkonger eller uteplatser i olika väderstreck.

Generöst och öppet gårdsrum

Huset fortsätter i en vinkel in mot kvarterets inre där det trappas ner till fyra våningar med en femte indragen takvåning. Här får bostäderna utsikt mot Nunnans plats i norr och gården i söder. Gårdsrummet blir visuellt öppet och frikostigt med generöst respektavstånd till de befintliga grannkvarteren då delar av kvarterets inre kommer att upptas av en förskolegård.

Vackra planteringar och orangeri

Gården bakom huset inreds med vackra planteringar. En gemensam uteplats under en pergola inbjuder till fikastunder under bar himmel. Här kommer också att finnas ett vackert orangeri vars glasväggar och tak hjälper solen på traven och skapar värme året om. I orangeriet kan du odla både växter och nya bekantskaper då det finns plats för såväl odlingslådor som cafémöblemang. På gården finns också praktisk cykelförvaring under tak.

Fixarhörna och bilpool

Under huset kommer det att finnas garage med plats för både cyklar och bilar. Här finns också lägenhetsförråd och en praktisk fixarhörna där man kan reparera sin cykel eller fixa med andra projekt som inte passar på vardagsrumsgolvet. När du flyttar in i Operan bjuder Seniorgården på medlemskap i bilpool de första åren. Du betalar bara om du använder bilen. Bilpoolens parkering finns bekvämt i garaget.

Gemensamhetslokal med guldkant

I hörnet Pildammsvägen och Nunnans plats finns den rymliga loungen, en gemensamhetslokal med härligt stora fönster mot gatan. Loungen har ett fullt utrustat kök med servicedisk och här finns också en matsalsdel med plats för tolv gäster, en avskild biblioteksdel och en större sällskapsyta med plats för både tv-hörna, loungeavdelning och cafémöblemang. Seniorgården förser lokalerna med en grundinredning, sedan är det bostadsrättsföreningen som väljer hur lokalen ska möbleras och nyttjas.

Concergiers till din tjänst

Operans lounge kommer på bestämda tider vara bemannad av en concierge, en kontaktperson som kan hjälpa till med både det lilla och det stora. Allt från att servera en god cappuccino till att boka Boförmåner, hjälpa till att planera roliga arrangemang eller vattna blommorna när du är på resa. Kostnaderna för concierge och lounge ingår månadsavgiften för din bostad. Det blir första gången Seniorgården kan erbjuda denna unika service i Malmö. Något som vi upplever att våra kunder länge har efterfrågat.

Café för fikasugna

I loungen kommer också att finnas caféservice med möjlighet för den som önskar ta en fika hemma istället för på stan. Tryggt, trevligt och mänskligt. Varför inte bjuda grannen på en kopp? Utbud och öppettider bestäms av bostadsrättsföreningens medlemmar.

Gemenskap på dina villkor

Till loungen kan du gå när du känner för lite sällskap eller bara vill byta vardagsrumssoffan mot något annat. Här har du möjlighet att under otvungna former möta dina grannar. Det är också här det finns möjlighet att arrangera fester, studiecirklar, bokklubb eller andra  gemensamma aktiviteter. Det är upp till alla som bor i bostadsrättsföreningen att planera  och arrangera. Brf Operans concierge finns där för att hjälpa till. Du väljer så klart själv hur mycket du vill delta. Du kan också boka loungen för privata tillställningar.

Rum för nattgäster

Utöver lounge kommer Brf Operan även att erbjuda tillgång till ett gästrum, komplett med wc/dusch, som du kan boka när du har besök av långväga vänner och släkt. I Brf Operan behöver du inte välja större lägenhet bara för att ha ett extra rum. En mindre avgift för  nyttjande av gästrummet eller privat bokning av lokalerna brukar tas ut av föreningen.

Genomtänkt bas i vitt

Invändigt präglas din nya bostad i Operan av genomtänkta rumslösningar och gedigna materialval. Väggarna är målade i vitt och till det får du ett vackert mattlackat ekparkettgolv som är både skönt att gå på och lätt att hålla rent. Ur vårt tillvalssortiment kan du handplocka de detaljer som sätter din egen stil på inredningen. Vad du än väljer kan du vara säker på att du får ett hem som håller i längden.

Ett kök att trivas i

Vi vet att köket också är en plats att umgås i. Därför lägger vi stor vikt på att skapa öppenhet och ytor för socialt umgänge. Naturligtvis tänker vi också på snygg design och framförallt genomtänkta funktioner, för att göra köket så trivsamt och lättarbetat som möjligt.

Kökssnickerierna i Seniorgården Original går i vitt med släta luckor och rostfria handtag. Över en grå bänkskiva i laminat som är tålig och enkel att torka av sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Dämpade fullutdragslådor ger dig en god överblick över dina köksattiraljer.

Varmluftsugnen är inbyggd på bekväm höjd så att du slipper böja dig och med din moderna induktionshäll går matlagningen som en dans. Till din hjälp finns också kyl- och fryskombination, diskmaskin och mikro.

Badrum med tvätt

I Seniorgården Original får ditt badrum stora vita kakelplattor på väggarna och ett golv med tåligt klinker i grått. Duschväggarna är i klarglas och den snålspolande blandaren i krom. Handdukar, tvättmedel och hygienartiklar gömmer du enkelt undan i kommod och väggskåp.

Här ingår också energiklassad tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Den praktiska laminatbänken ovanför ger dig en bra arbetsyta för att vika tvätten som kanske hängt på tork på torkställningen John som har 10 meters torklängd.

Plats för förvaring

Din bostad i Operan erbjuder gott om ytor för förvaring.  Inne i lägenheten finns skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober. Till alla våra förvaringslösningar finns det bra inredningstillbehör med flexibel inredning som du sedan också kan komplettera och anpassa efter dina behov. Självklart ingår också ett lägenhetsförråd där du kan förvara allt det där som du inte behöver dagligdags

Inredningsval

Den fasta inredningen, Seniorgården Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Rådmansvången

  Det nya kvarter som planeras vid Konsthallstorget är ett led i att utveckla Pildammsvägen till den stadshuvudgata den en gång var ämnad som. Pildammsvägen blir en naturlig förlängning av paradstråket Slottsgatan – Fersens väg och knyter samman parkerna och torgen med publika institutioner som Malmö Opera, Konsthallen, Stadsbiblioteket och Malmö Live.

   Läs mer

  trygghetspaketet

  Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad av Seniorgården. Vi guidar dig hela vägen till ditt nya hem, från visning till inflyttning. Skulle något oförutsett hända på vägen omfattas du av vårt trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbel boendekostnad och tillträdesskydd. En värdefull garanti som gör ditt bostadsköp till en bekymmersfri och säker affär.

   Läs mer

  Jämför bostäder