JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Malmö / Hyllie

Hyllie Söderläge

Nystart med goda utsikter

På bästa läge, med utblick över den stora park som kommer att sträcka sig söderut genom stadsdelen, planerar vi att bygga Hyllies första seniorbostäder. Det blir totalt 42 ljusa, vackra bostadsrätter med generösa balkonger – alla i bästa söderläge.

Huset kommer att sträcka sig upp till sju våningar och bjuda på fantastisk utsikt. Här bor du mitt i en modern stadsdel med internationell puls och spännande upplevelser runt hörnet. Samtidigt som du har lugnet, naturen och den skånska slätten på bara ett ögonkast avstånd.

Ta chansen och gör en nystart på livet i Hyllie. Här kan du hitta ditt eget drömboende där du kan leva och må bra i lång tid framöver. Unna dig en nybyggd, lättskött bostad som ger mer dig tid över till familj, barnbarn och vänner. Vare sig du är singel eller sambo. I Hyllie kan du t ex bo bra utan egen bil. Med citytunnelstation och busstorg runt knuten är omvärlden aldrig långt bort. Bilpool finns redan i området och om du ändå behåller bilen kan den få plats i garaget under huset.

Planerad säljstart vintern 2017.

I närheten

Smakfull inredning

Stora fönsterpartier hyllar utsikten och du får fina utblickar ut mot Hyllies gröna parkområde. Bostäderna är välplanerade och har en smakfull, modern originalinredning.

Läs mer om inredning

NÄRA UPPLEVELSER OCH SERVICE

Med Malmö Arena, Emporia, Malmömässan och Hylliebadet som grannar finns här alltid något att uppleva. När du tröttnar på musik, sport, mässor och shopping och är det aldrig långt bort till en härlig naturupplevelse. Precis utanför din dörr sträcker sig den vackra Tygelsjöstigen ut mot lugna slätten.

Läs mer om området

Seniorgårdens Boförmåner - för en bekvämare vardag

Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

Seniorgårdens Boförmåner

Få förtur till din drömbostad

Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Bli VIP-kund

Jämför bostäder