JM does not take responsibility for the translation
Hyllie

Hyllie

Malmö

   Hyllie - ett nytt centrum

   Hyllie är inte bara musikfestivaler, världsmästerskap och spektakulära shoppingcenter. Allt fler hittar också sitt nya hem här. Här finns plats för dig som vill bo klimatsmart och ha nära till kommunikationer, service och grönområden. För dig som vill leva nära både stad och land, där Malmö möter Söderslätt, en kvart från kontinenten

   I Hyllie skapas framtidens boende redan idag. En grön, tät stad med fokus på hållbarhet, respekt för människans behov av rörelsefrihet och livsrum och omsorg om vårt gemensamma arv.

   Projekt i området

   I närheten

   Kolla restider

    Fantastiskt utbud av service

    På andra sidan av Hyllie Allé, cirka 100 meter bort, kommer COOP:s nya köpcentrum att etablera sig. Tar man en liten promenad kommer man till Emporia som kommer att erbjuda 220 butiker av olika slag.

    Inom alla kvarteren längs med Hyllie Allé förbereds det med lokaler för enklare verksamheter med förhoppningen om att skapa levande kvarter. I mitten av området görs plats för ett torg som kommer att bli en gemensam mötesplats och samlingsplats för alla boende i området.

    Goda kommunikationer

    Hyllie får ett unikt kommunikationsläge. Det kommer att bli enkelt att ta sig med alla olika kommunikationsmedel, tåg, bil, buss och cykel. Med tåget tar man sig enkelt in till centrala Malmö på 3–6 minuter.

    Åker man åt andra hållet når man Kastrup på 12 minuter och Köpenhamn ytterligare 20 minuter senare. Föredrar man stadsbuss kommer tre linjer att passera Hyllie och ska man ta sig en längre bit bort kommer även tre regionbussar att stanna i Hyllie. Cykelbanor byggs ihop med övriga nätet som gör det enkelt att sig en cykeltur. Kör man bil kommer man snabbt ut på både inre och yttre ringvägen som sedan tar en vidare.

    Fritid

    Vill man ta sig en skön promenad i området föreslår vi Tygelsjöstigen, den gamla pilallén som ska bevaras och passera som ett grönt stråk genom hela området. En större park, Vattenparken, håller på att anläggas kring vattentornet och kommer också att bli ett trevligt grönområde att promenera i.

    Jämför bostäder