JM does not take responsibility for the translation
23

fredag

november

2018

Bättre boende med boförmåner

Boförmåner - bättre, bekvämare boende

En hjälpande hand när det behövs. Det är en boförmån du kan köpa till (frivilligt) för att få en bekvämare vardag. Du slipper leta – bara lyfta luren eller mejla eftersom Seniorgården arbetar med utvalda leverantörer. Du kan hitta billigare alternativ på marknaden själv men Seniorgården har en praktisk helhetslösning där leverantörerna är utvalda efter uppställda kriterier.  Frågor och svar kring Seniorgårdens boförmåner.

Seniorgårdskunder får 10% rabatt på ordinarie priser på flyttning, magasinering, flyttstädning och flyttmaterial från Flyttpolen. Seniorgården utvecklar tjänsten hela tiden i takt med ökad efterfrågan. Vad sägs om att få hjälp med magasinering, att hänga upp tavlor, inreda balkongen, eller med att laga en god middag? Utbudet varierar i landet men det kan handla om allt från städning och fönsterputs till veckohandling. Här kan du läsa mer om aktuella boförmåner och priser.

 

 

Lite mer

Nyfiken på en utlandssemester eller kanske ett långtidsboende i Spanien? Som VIP-kund i Seniorgården får du lite mer. Sätt guldkant på tillvaron med kortare och längre upplevelseresor arrangerade av Reseskaparna. I tidningen SeniorBonytt, sidan 8 kan du läsa mer om detta. Tidningen Seniorbonytt får du som är VIP-kund, den ges ut två gånger per år och innehåller en massa bra reportage, här kan du också läsa mer om alla dina boförmåner som VIP. Ännu inte medlem? Läs mer om dina möjligheter som VIP-kund.

 

Har du frågor?

Kontakta Seniorgårdens kundtjänst 

Telefon: 020-120 00 22 
E-post: kundtjanst@seniorgarden.se

Jämför bostäder