JM does not take responsibility for the translation
23

fredag

november

2018

Bättre boende med boförmåner

Som Seniorgårdskund i Slussparken erbjuds du boförmåner som gör din vardag lättare. En hjälpande hand när du känner att du behöver den. Utvalda hantverkare med rabatterade tjänster gör ditt val tryggt. Är du VIP-kund kan du sätta ytterligare guldkant på din vardag med till exempel en utlandsresa via Reseskaparna som specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för seniorer. 

14

torsdag

juni

2018

5 platser att spendera sommaren på runt Slussparken

Sommaren kom från ingenstans med sitt fantastiskt varma väder, och med den följer givetvis semesterkänslan. Förhoppningsvis har du många härliga, lediga dagar framför dig i sommar. Här får du tips på fem guldkorn i Slussparkens närområde där du kan spendera morgnar, dagar och kvällar med semesterkänslan på topp. 

09

måndag

april

2018

Vad händer på innergården?

Seniorgården har som mål att skapa inbjudande utemiljöer som är trygga, tillgängliga och inspirerande. På Slussparkens innergård kan du umgås med grannarna eller hitta din egen lugna vrå. Här berättar vi mer om hur innergården är utformad. 

14

onsdag

februari

2018

Konfettiregn över Slussparken

Tisdagen den 13 februari invigdes byggnationen av Slussparken med pompa och ståt. Här får du en bildspecial från eventet.  

07

onsdag

februari

2018

Nu inviger vi Slussparken

Slussparken är Seniorgårdens första projekt i Örebro. Det firar vi med en invigning som heter duga – välkommen att uppleva den med oss! 

Jämför bostäder