JM does not take responsibility for the translation
Slussparken
Till salu Se lediga bostäder

Örebro / Alnängarna

Slussparken

Tidlöst boende intill Svartån

Slussparken

TRYGGT KÖP

Ditt bostadsköp blir ett säkert beslut med Seniorgårdens trygghetspaket, som vi erbjuder alla våra köpare. I trygghetspaketet ingår skydd för dig personligen när det är dags att byta bostad. Om försäljningen av din befintliga bostad drar ut på tiden när tillträdet närmar sig, kan du ansöka om att få skjuta upp din tillträdesdag i upp till tre månader så att du får mer tid på dig.

Vi erbjuder också ett skydd mot dubbel boendekostnad. I upp till sex månader efter ditt tillträde kan du efter prövning få ersättning för din tidigare bostads kostnader om den inte har blivit såld. Läs mer om Seniorgårdens trygghetspaket. 

I ett unikt läge vid Svartån planerar vi nu moderna bostäder med flexibla genomtänkta planlösningar för dig som vill bo naturnära men ändå centralt.

Nära vattenblänk och industrihistorisk miljö intill de gamla lokstallarna vid slussen, uppför vi nu 42 ljusa och välplanerade lägenheter fördelade på fem våningsplan. Samtliga med möblerbar balkong eller uteplats i söderläge.

Boende i Slussparken har fler ytor att nyttja än de som hör till den egna lägenheten. På gården finns en fantastisk omslutande innergård som blickar ned mot Svartån. Här kan du slå dig ned i orangeriet och njuta av de vackra planteringarna, du kan odla i egen liten trädgårdstäppa eller kanske spela ett parti boule med grannarna på den gemensamma boulebanan. Det finns också en gemensamhetslokal med kök som du kan låna för kalas eller fest. Långväga gäster inkvarteras i det bokningsbara övernattningsrummet.

Stadsparken och Osets naturreservat ligger bara ett stenkast bort. På bara 10 minuters cykeltur når du allt vad city har att erbjuda samtidigt som du kan välja att bara njuta av lugnet och naturen strax utanför din dörr. 

Med sina vackra omgivningar, härliga promenadstråk och parker runt knuten blir detta ett boende som överträffar det mesta. 

Situationsplan för Slussparken.

Bostäder i Slussparken

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Goda utsikter i vattennära miljö

  Stora fönster ger ljusinsläpp från flera håll och alla balkonger vänds mot Svartån.

  Läs mer om byggnaden

  Centralverkstaden, en levande stadsdel

  En ny efterlängtad stadsdel väcks till liv när Centralverkstaden förvandlas från CV-område till ett ny modern och levande mötesplats, bara fem minuters cykeltur från stan i ett fantastiskt naturskönt vattenglittrande läge. 

  Örebro kommun och Jernhusen har en långsiktig plan för att utveckla platsen med bostäder, grönområden, arbetsplatser och nöjen. De gamla industrihistoriska tegelbyggnaderna får nya funktioner och kommer att tillsammans med ny spännande arkitektur skapa en möjligheternas stadsdel för alla Örebroare att ta del av.

  Läs mer om detta på centralverkstaden.se

  Bild: White arkitekter & Jernhusen

  Rum i harmoni

  Tidlösa ytskikt och kloka planlösningar skapar hem som är vackra och funktionella år efter år.

   Läs mer om inredningen

  Tidlöst boende med ett fantastiskt läge

  I Slussparken har du de vackra omgivningarnas lugn alldeles utanför dörren och stadens puls runt knuten. 

  Läs mer om närområdet

  Att köpa ny bostadsrätt

  Är det första gången du vill köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till – allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

  Läs mer om köpprocessen på Seniorgården

  Gratis hantverkshjälp

  När din bostad är klar och du har flyttat in kanske du behöver hjälp med att borra hål i taket för en lampa, sätta upp hyllor och tavlor. Vi erbjuder dig därför två timmars kostnadsfri hantverkshjälp.

  Läs mer om gratis hantverkshjälp

  Jämför bostäder