JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Örebro / Alnängarna

Slussparken

Tidlöst boende intill Svartån

I ett unikt läge vid Svartån alldeles intill Alnängarnas koloniområde planerar vi nu moderna bostäder med flexibla genomtänkta planlösningar för dig som vill bo naturnära men ändå centralt.

Nära vattenblänk och industrihistorisk miljö intill de gamla lokstallarna vid slussen, uppför vi nu 42 ljusa och välplanerade lägenheter fördelade på fem våningsplan. Samtliga med möblerbar balkong eller uteplats i söderläge, bostäderna på bottenplan har dessutom en liten trädgård som vetter mot norr.

På bara 10 minuters promenad når du allt vad city har att erbjuda samtidigt som du kan välja att bara njuta av lugnet och naturen strax utanför din dörr. Förutom en generös innergård med odlingsmöjligheter intill bostaden ligger Stadsparken och Osets naturreservat bara ett stenkast bort. 

Med sina vackra omgivningar, härliga promenadstråk och parker runt knuten blir detta ett boende som överträffar det mesta. 

Situationsplan för Slussparken.

I närheten

Kolla restider

  Goda utsikter i vattennära miljö

  Stora fönster ger ljusinsläpp från flera håll och alla balkonger vänds mot Svartån.

  Läs mer om byggnaden

  Rum i harmoni

  Tidlösa ytskikt och kloka planlösningar skapar hem som är vackra och funktionella år efter år.

   Läs mer om inredningen

  Tidlöst boende med ett fantastiskt läge

  I Slussparken har du de vackra omgivningarnas lugn alldeles utanför dörren och stadens puls runt knuten. 

  Läs mer om närområdet

  Att köpa ny bostadsrätt

  Är det första gången du vill köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till – allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

  Läs mer om köpprocessen på Seniorgården

  Gratis hantverkshjälp

  När din bostad är klar och du har flyttat in kanske du behöver hjälp med att borra hål i taket för en lampa, sätta upp hyllor och tavlor. Vi erbjuder dig därför två timmars kostnadsfri hantverkshjälp.

  Läs mer om gratis hantverkshjälp

  Jämför bostäder