JM does not take responsibility for the translation

Seniorgårdens Kundmagasin Seniorbonytt

I Seniorgårdens kundmagasin SeniorBonytt bjuder vi på reportage och förhandsinformation om våra projekt. SeniorBonytt skickas ut till alla våra VIP-kunder 2 gånger per år. Utgivning sker i mars och september.

Ansvarig utgivare är Maria Börtemark, redaktionschef Maria Forsman och idé och produktion står Lotta Ekberg Copywriter och Rydin Design för.

Seniorbonytt nr 2 - 2018

 I detta nummer kan du läsa om ett festligt spadtag med historisk touch med Peder Lamm som moderator. Gemenskap i föreningen Kastanjeallén och mycket annat.

 Läs nr 2 - 2018

SBN nr 1 - 2018

Påsknumret bjuder på förenklad VIP, Svanen som flyttar in och möjligheternas utemiljöer.

 Läs nr 1 - 2018

SBN nr 4 - 2017

I decembernumret kan ni läsa om gemenskap och glädje vid inredning och invigning av gemensamhetslokalen i Gulsparven och hur din vardag kan förenklas med Seniorgårdens Boförmåner. Sist men inte minst säljstartar vi Radiotorget i Göteborg och Strandviks Flyglar Västra i Gustavsberg.

 Läs nr 4 - 2017

SBN nr 3 - 2017

Tre säljstarter presenterar vi i nummer 3 av Seniorbonytt. Vackra och genomtänkta bostäder i riktigt attraktiva lägen, Göteborg – Villa Nedergård, Gustavsberg – Strandviks Flyglar Östra och Bromma – Grönviks Dunge. VIP-förtur pågår mellan 28 augusti – 13 september. Läs också om gemensamma livsutrymmen och Seniorgårdens integrationsprojektet i Bee Welcome.

 Läs nr 3 - 2017

SBN nr 2 - 2017

I sommarnumret av Seniorbonytt går vi på vernissage i brf Rönnallén, presenterar en ny Boförmånspartner i Stockholm och säljstartar 55 skärgårdsnära bostäder i Åkersberga. Dessutom får du förhandsinformation om planerade säljstarter i höst.

 Läs nr 2 - 2017

SBN nr 1 - 2017

Årets första nummer av tidningen SeniorBonytt. Vi fördjupar oss i Möjligheternas boende, säljstartar två fina bostadsprojekt och berättar mer om de spännande bostäderna i Malmö–Operan. Dessutom är vi på väg mot vårens seniormässor. Välkommen till Svenska Mässan i Göteborg den 14–16 mars eller till Malmömässan den 9–11 maj.

 Läs nr 1 - 2017

SBN nr 4, 2016

Ur innehållet: Vi presenterar två nya planerade projekt, Södra Värtan i Stockholm och Hyllie i Malmö. Vi berättar också mer om de planerade bostäderna i Loket–Huddinge som är först ut att säljstarta nästa år. Dessutom besöker vi Bibblan i Abrahamsberg i full snöstorm och presenterar vår nya Boförmånspartner i Norrtälje. Du kan också läsa om hur vi fortsätter att utveckla och modernisera vår köpprocess. Från 2017 kommer du även att kunna göra din eventuella köpanmälan digitalt.

 Läs nr 4 - 2016

Seniorbonytt nr 3, 2016

Ur innehållet: Höstens säljstart av Grönviks dunge i Bromma och tre nya planerade bostadsprojekt i Skåne. Vi åker på byggplatsbesök till Abrahamsberg där det pågår ett intensivt arbete med att färdigställa bostäderna som har påbörjad inflyttning i december.

 Läs nr 3 - 2016

Seniorbonytt nr 2, 2016

Ur innehållet: Möt Cecilia, Calle, Conny och många andra härliga människor som vi träffade på vårt besök i inflyttade brf Kaprifolen i Uppsala. Vi har testat en ny Boförmån i Stockholm inom träning & hälsa och du får konkreta inredningstips för balkongen direkt från vår inredare. Trevlig läsning!

 Läs nr 2 - 2016

Våra bostäder

Gemensamt för våra bostadsområden är att de planeras och byggs med omsorg med högt ställda krav på kvalitet. Tillsammans med några av landets bästa arkitekter skapar vi ett boende för dig som har höga krav på komfort, design, rumsplanering och materialval - in i minsta detalj.

 Hitta din drömbostad

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

På Seniorgårdens sida på Facebook får du senaste nytt om våra nyproducerade bostäder samt inspirationstips för hem, hälsa och fritid.

Följ oss

Jämför bostäder