JM does not take responsibility for the translation

Att välja inredning

När du köper en nybyggd bostad har du alltid möjlighet att sätta din egen prägel. För att det ska vara enkelt och roligt att välja inredning hjälper vi dig på vägen.

Välkommen på inredningsmöte

När det är dags att välja inredning får du träffa en inredningsansvarig som guidar dig genom olika kostnadsfria val i Seniorgårdens originalsortiment. Köper du bostad i ett tidigt skede kan du även göra tillval ur vårt tillvalssortiment. En inredningsansvarig kontaktar dig i god tid innan dina val behöver vara klara.

Katalogen Inredningsval

När du bokat din bostad får du katalogen Inredningsval som specifikt hör till ditt bostadsprojekt. Du hittar katalogen som pdf-fil under respektive säljstartat bostadsprojekt här på webben och får den i pappersformat på inredningsmötet.

Välj och kontrollera din beställning

Kontrollera alltid att din beställning stämmer. Om något är fel kontaktar du inredningsansvarig på Seniorgården. Din beställning är vårt underlag till leverantörerna av inredning och för att din bostad ska bli klar i tid måste den innehålla rätt information. Därför är det inte möjligt att göra ändringar efter att du har signerat beställningen.

Gå på inredningsvisning

Innan det är dags att flytta in får du möjlighet att gå på förhandsvisning i din nya bostad. Nu kan du se hur dina inredningsval ser ut på plats.

Betalningsvillkor 

Väljer du att göra tillval som kostar. Efter godkänd beställning kommer Seniorgården skicka en faktura på 50 procent av den totala summan. Resterande del faktureras senast på tillträdesdagen. Vid beställning för mindre än 10 000 kr faktureras hela beloppet direkt.

Jämför bostäder