JM does not take responsibility for the translation

Seniorgårdens hyresrätter

Seniorgården har 30 års erfarenhet av att bygga bostäder för seniorer. Hittills har vi byggt ca 5 500 bostadsrättslägenheter och 1900 vård- och omsorgsbostäder. Nu planerar vi vårt första hyresrättsprojekt på Nytorps gärde i Hammarbyhöjden. Bostäderna förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm och planerad inflyttning beräknas till 2024.

Med våra hyresrätter vänder vi oss till alla över 55 år som vill ha ett självständigt och tryggt boende med hög tillgänglighet. Husen och bostäderna utformas med höga krav på arkitektur och god design. Vi bygger med utgångspunkt från vårt seniorprogram »Vackert och funktionellt« som omfattar cirka 100 punkter. Fokus ligger på bostadsprojekt med bra läge, nära kommunikationer och service, med ca. 50–70 lägenheter.

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm ABÄr du intresserad av Seniorgårdens planerade hyresrätter behöver du ställa dig i kö hos Bostadsförmedlingen. 

Tryggt och tillgängligt

Ljusa, bekväma seniorbostäder i småskaliga föreningar. Genomtänka lägenheter med smarta mervärden och funktioner som gör att du kan trivas och bo kvar länge.

Läs mer om Seniorgården

Jämför bostäder