JM does not take responsibility for the translation
Gemensamhetslokal - en social mötesplats

Gemensamhetslokal - en social mötesplats

Att bra boende är mer än en fin lägenhet. Möjlighet till gemenskap och aktivitet bidrar till trygga och trivsamma hus. Många av våra föreningar använder gemensamhetslokalen som utgångspunkt när de träffas. Precis som vi tänkte när vi planerade. Ett gemensamt vardagsrum för aktiviteter och umgänge människor emellan.

2017-02-16

Gemensamhetslokalen är en extra mötesplats för dig och dina grannar. Oavsett om ni gör saker tillsammans eller bokar den för privata evenemang. Möjligheterna är många. Lokalen är fullt utrustad med kök och toalett.

Trygghet och trivsel

Möjligheten till samvaro skapar i de allra flesta fall trygga och trevliga bostadsmiljöer. Det finns många goda exempel på aktiviteter i Seniorgårdens hus. De boende sätter själva ambitions- och intressenivån.

Några idéer och tips från andra föreningar:

Aktiesparklubb
Bibliotekshörna
Bridge/Schackturneringar
Bokcirkel
Dryckesprovning
Filmkvällar
Föreläsningar
Syjunta
Filmkvällar
Matlag
Målarkurs
Pubkväll
Qi-gong-träning
Temamiddagar
Sommar- och julfester

 

Allas rum

De gemensamma rummen i bostadsrättsföreningen ägs av dig och dina grannar. Exempelvis gemensamhetslokalen, gästlägenhet, eventuell tvättstuga och cykelrum. Det är styrelsen tillsammans med övriga boende som beslutar hur lokalerna ska användas. Gemensamhetslokalen är ett mervärde som vi hoppas ska bidra till ett trevligt och socialt boende för alla i huset.

NYFIKEN PÅ VÅRA BOSTÄDER?

Vi bygger från Uppsala till Malmö och har flera bostadsprojekt till salu och under planering.

Till våra bostäder >

Jämför bostäder