JM does not take responsibility for the translation

Köket är hemmets hjärta

Tänk så ofta vi hamnar i köket. Läckert vardagsrum, härlig uteplats och tjusigt matsalsbord i all ära. Ändå är det i köket som vi gärna samlas och umgås, småpratar, läser läxor och självklart – lagar mat. Eftersom köket är lika mycket en social mötesplats som ett funktionellt rum inreder vi det därefter.

Genomtänkta ytor, utvalda detaljer

 Köksinredningen i Seniorgården Original är modern, ljus och stilren med dämpad stängning på luckor och fullutdragslådor. En tidlös kombination av köksluckor, handtag, kakelplattor och en laminatskiva utgör grunden.

Vi har knutit till oss ett fåtal köksleverantörer som tillverkar köksstommar, luckor och bänkskivor. Genom att välja kök med god kvalitet bidrar vi till en hållbar livsstil där varje enskild detalj kan användas, åldras vackert, renoveras och återvinnas med åren.

Laminatytan på arbetsbänken är enkel att torka av och står emot dagliga påfrestningar. Inga omständliga behandlingar krävs, en vanlig disktrasa och lite såpa räcker gott för att hålla bänkar och skåpsluckor fräscha. Under den underlimmade diskhon placerar vi källsorteringslådor. Ännu en klok detalj är att vi låter väggskåpen ansluta till taket, så att inga ovansidor samlar damm.

Blandare och underlimmad ho

Med underlimmad diskho blir din köksbänk både snygg och lätt att hålla ren. Ett hål med kant fräses ut underifrån i bänkskivan. Diskhon limmas sedan fast underifrån, vilket gör att du slipper skarven mellan bänkskiva och ho. Vid diskhon sätter vi en snålspolande kromad blandare i tidlös design.

Vitvaror

Redan i grundutförandet har du ett komplett och välutrustat kök. I Seniorgården Original ingår induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn i högskåp, mikro och kombinerad kyl och frys. Vitvarorna har energiklass A+ som lägsta nivå och går oftast i rostfritt.

Vitvaruleverantörer uppgraderar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar av designen. I samband med detta byter de i allmänhet även modellbeteckning. Blir detta aktuellt för någon av dina vitvaror, levereras istället den nya modellen med likvärdig eller förbättrad prestanda och kvalitet. Skulle en vitvara helt utgå ur sortimentet och det inte finns någon ersättningsvara med likvärdig eller förbättrad prestanda och kvalitet, kommer du att kontaktas och får göra om ditt val.

Jämför bostäder