JM does not take responsibility for the translation

Badrum

I din Seniorgården-bostad är alla badrum helkaklade och lättskötta.

Med Seniorgården Original får ditt badrum en harmonisk bas med en kombination av bekvämligheter, praktiska funktioner och vackra material. Lättskötta klinkergolv och helkaklade badrumsväggar. Kaklet är av större storlek i liggande sättning, vilket ger en fräsch och praktisk grund. Badrummen har duschvägg i klarglas och en handdusch med ett reglerbart munstycke. Större bostäder har ofta även en gästtoalett.

Vackert och tillgängligt

Det är viktigt att ett badrum är praktiskt och säkert. Föra att hålla i längden finns det flera tillgänglighetstankar i Seniorgården Original. Vi erbjuder olika grader av tillgänglighet som förhöjd WC-stol, fristående handfat, kommod, dusch eller badkar. Alla badrum inreds med bra belysning som kan tändas i sektioner. Det finns gott om förvaring och möjlighet att sätt skåp på låg höjd. Du vet själv vad du vill ha i ditt badrum för att kunna fungera och trivas riktigt bra.

Tvättställ med kommod

Under tvättstället finns en kommod som effektivt rymmer dina parfymer, tandborstar, bomullspads och toalettpapper. I kommoden finns också dubbla eluttag. Tvättställsblandaren är en engreppsblandare i modern design.

Tvättutrustning och torkställningen John

Du som bor i en Seniorgårdenlägenhet kan glädjas åt att ditt badrum får samma funktionalitet som en egen tvättstuga – med tvättmaskin och torktumlare. Eller om du bor på färre kvadrat – en kombimaskin. En praktisk arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring finns i alla badrum, oavsett storlek.

I närheten av din dusch och tvättmaskin finns även vår koncernutvecklade torkställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har över tio meters torklängd och är flexibel med flera olika lägen.

Jämför bostäder