JM does not take responsibility for the translation

Frågor och svar om Boförmåner

VEM FÅR TA DEL AV BOFÖRMÅNER?

Alla som köpt en bostad från Seniorgården. Men ett fåtal erbjudanden som utlandsboende och tjänster inför flytten kan även utnyttjas av dig som är VIP-kund.

MÅSTE JAG ANLITA DESSA FÖRETAG?

Boförmåner är ett frivilligt tillval som vi tagit fram för att underlätta för dig. Du behöver inte beställa tjänsterna om du inte vill eller kan. Det är självklart fritt fram att använda egna leverantörer.

HUR VÄLJER NI FÖRETAG?

Vi letar företag som levererar smarta tjänster med hög kvalitet till ett förmånligt pris. Vi knyter avtal med företag som kan erbjuda jämn service på de orter där Seniorgården finns eller kommer att finnas.

VAD KOSTAR DET?

Priserna är speciellt framtagna av leverantörerna för Seniorgården, där vi garanterar ett prisvärt och pålitligt erbjudande, men det utesluter inte att du kan hitta billigare någon annanstans.

HUR FÅR JAG INFORMATION OM AKTUELLA BOFÖRMÅNER?

För att få information om Boförmåner hemskickad när du flyttat in i din nya bostad måste du aktivera din adress hos Seniorgården. Det gör du enklast via hemsidan, ringer vår kundtjänst eller skicka in vykortet som du hittar i din Bopärm som du får innan inflyttning.

Jämför bostäder