JM does not take responsibility for the translation

Praktiskt inför flytten

För att göra din flytt så smidig som möjligt erbjuder vi några tjänster som underlättar tiden före inflyttning. Du kan förstås få hjälp med själva flytten, men vi har också plockat fram värdefulla tjänster för allt runt omkring. Du kan till exempel beställa genomgång av trädgården inför en försäljning, flyttstädning, magasinering, en tur till soptippen eller få hjälp att röja vinden.

Våra tjänster inför flytten

Flytthjälp
Du kan få hjälp med hela eller delar av flytten. Här finns möjlighet till packning och lån/hyra av packmaterial. Du kan boka lastning, lossning och uppackning. Även specialtjänster som exempelvis bärhjälp av piano.

 

Flyttstädning
Professionell flyttstädning ger det där lilla extra och det är skönt att kunna överlämna den gamla bostaden i ett bra skick.

 

Vinds- och källarröjning
Vi hjälper dig reda ut, sortera och röja i det gamla. Sedan hjälper vi dig att köra grovsoporna till tippen.

 

Snyggt inför försäljning
Du kan till exempel få hjälp att fixa småsaker i villan och göra snyggt i trädgården inför försäljningen av din gamla bostad.

 

Magasinering
För saker och möbler du vill ha kvar, så småningom lämna till barnen, och inte behöver ha på plats i vardagen.

 

Bokning och prisuppgifter

För flytthjälp, flyttstäd, magasinering kontakta Flyttpoolen
Telefon: 08-770 00 00, info@flyttpoolen.se, www.flyttpoolen.se

För vinds- och källarröjning eller hjälp med trädgård och annat inför försäljning kontakta Veterankraft. www.veterankraft.se. Se prislistan för telefonnummer och mejladresser.

Vid bokning ange kod som finns i prislistan.

 Prislistor

Jämför bostäder