JM does not take responsibility for the translation

Träning och hälsa

Stärk din hälsa och höj livskvaliteten. Petra Carlsén Silberman, personlig tränare och massör, hjälper dig och dina grannar att komma igång med träningen, individuellt eller i grupp. Träningspassen utförs i bostadsrättsföreningens gemensamhetslokal eller i din bostad.

Boförmånen träning och hälsa erbjuds för närvarande endast i Stockholmsområdet.

TRÄNING
Träning i grupp eller individuellt. Vi tränar styrka, balans och rörlighet.
• Vi skapar individuella träningsprogram för varje deltagare.
• Vi arbetar alltid i små grupper eller med individuella, skräddarsydda träningsprogram.

MASSAGE
Klassisk massage
• Massage gör bland annat spända muskler mjuka, stärker immunförsvaret och ökar kroppens allmänna välbefinnande.

PRISEXEMPEL
Gruppträning 195 kr/person och timme
• Individuell träning 495 kr/timme
• Massage 350 kr/30 minuter

BRA ATT VETA
Träningen utförs i bostadsförenings gemensamhetslokal eller i din bostad. Träningsprogrammen anpassas efter dina och föreningens önskemål.

Varje pass som utförs i grupp avslutas med en fikastund. Då finns det tid för frågor och samvaro, vilket vi ser som en naturlig del av erbjudandet. Socialt umgänge är en viktig del i att må bra.

Målsättningen är att träningen ska vara rolig, effektiv och höja deltagarnas upplevda livskvalitet. Vårt styrketräningskoncept är baserat på vetenskapliga grunder för seniorer.

Massage är välgörande för hela kroppen. Den utförs i föreningens gemensamma lokal. Tider bokas och samlas till en dag. Petra tar med massagebädd vid dessa tillfällen.

KONTAKT OCH PRISER
Läs mer

FRISKA LIV I GRUPP

Hälso- och träningsintervju för att få fram varje persons aktuella tränings vanor samt hälsostatus. Funktionsanalyser, för att se hur kroppen fungerar. Kontinuerlig ”på plats” träning 1- 2 gånger per vecka där vi grupptränar.


FRISKA LIV INDIVIDUELLT

Hälso- och träningsintervju för att få fram aktuella tränings vanor och hälsostatus. Funktionsanalyser för att se hur kroppen fungerar. ”På plats” med personlig tränare där träningen anpassas individuellt.


Jämför bostäder