JM does not take responsibility for the translation

bekväma och upplevelserika resor

Vi på Seniorgården vill att det ska vara bekvämt, enkelt och bekymmersfritt för dig som bor i våra bostäder att resa bort några veckor. Därför samarbetar vi med Reseskaparna som har lång erfarenhet av att skräddarsy resor för seniorer, både längre vistelser och kortare upplevelseresor.

Vår samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för dig som är senior. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

Vill du komma bort från Sverige en längre tid kan du boka en långtidssemester i Fuengirola på Spanska solkusten med hela Andalusien inom räckhåll. Fuengirola erbjuder möjligheter till omväxlande och avkopplande veckor med allt från golf och vandring till kultur och nöjen.

Resorna kan även bokas av dig som är VIP-kund hos Seniorgården.

De flesta resor avgår från Arlanda men vissa long stay som Solkusten och Mallorca har även avresor från Kastrup och Landvetter. De resor som bara har avreseort Arlanda kan man boka flyg själv från den flygplatsen som passar bäst och ansluta på destinationen. Då drar Reseskaparna av kostnaden på bokningen.
Kontakta Reseskaparna för mer information.

SISTA MINUTENRESOR

Vill du resa iväg men kan inte vänta. Läs mer om Reseskaparnas sista minutenerbjudande just nu.

Till Reseskaparna

Opera på Skäret

Färden går mot Bergslagen och vid sjön Ljusnaren, någon kilometer utanför Kopparberg, ligger platsen för vår operaupplevelse. Det säregna operahuset i naturskön miljö är en del av upplevelsen. I år sätter Opera på Skäret för första gången upp en opera av Wolfgang Amadeus Mozart. Valet föll på den älskade ”Trollflöjten”, Mozarts sista opera och en av de mest spelade operorna någonsin.

Till Reseskaparna

Dalhalla med Malena Ernman

Upplevelsefull musik- och kulturresa med en helafton med Malena Ernman på Dalhalla. Resan börjar med lunch i Långshyttans brukshotell, vackert beläget mellan åarna. Boende på hotell i Rättvik. I resan ingår besök i Vikmanshyttan med Nordens enda industriella stentryckeri.

Till Reseskaparna

Wales

Norra Wales är en vacker annorlunda del av Storbritannien mellan havet och de mäktiga bergen i Snowdonia. Bo i den viktorianska kuststaden Llandudno, som erbjuder en lång välbesökt strandpromenad med en magnifik pir. Härliga dagar med intressanta utflykter väntar. Irene och Olle Sangemark tar er med till sina smultronställen i Wales. De har en särskild förkärlek för Wales sedan deras första besök dit på 90-talet. Deras varma personligheter ger resan en extra trevlig känsla.

Till Reseskaparna

Puccini Operafestival i Toscana

Följ med på operaresa med operasångerskan Linnéa Sallay till Italien, operakonstens hemland och Puccini Operafestival i Toscana. Mitt emellan sjön Lago di Massaciuccoli och havet ligger platsen Torre del Lago Puccini som fått namn efter den store italienske kompositören.

Till Reseskaparna

Långtidssemester på Teneriffa

Reseskaparna erbjuder långtidssemester på Teneriffa med härligt klimat, vacker natur och svensktalande guide.

Läs mer

Jämför bostäder