JM does not take responsibility for the translation

bekväma och upplevelserika resor

Vi på Seniorgården vill att det ska vara bekvämt, enkelt och bekymmersfritt för dig som bor i våra bostäder att resa bort några veckor. Därför samarbetar vi med Reseskaparna som har lång erfarenhet av att skräddarsy resor för seniorer, både längre vistelser och kortare upplevelseresor.

Vår samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för dig som är senior. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

Vill du komma bort från Sverige en längre tid kan du boka en långtidssemester i Fuengirola på Spanska solkusten med hela Andalusien inom räckhåll. Fuengirola erbjuder möjligheter till omväxlande och avkopplande veckor med allt från golf och vandring till kultur och nöjen.

Resorna kan även bokas av dig som är VIP-kund hos Seniorgården.

De flesta resor avgår från Arlanda men vissa long stay som Solkusten och Mallorca har även avresor från Kastrup och Landvetter. De resor som bara har avreseort Arlanda kan man boka flyg själv från den flygplatsen som passar bäst och ansluta på destinationen. Då drar Reseskaparna av kostnaden på bokningen.
Kontakta Reseskaparna för mer information.

SISTA MINUTENRESOR

Vill du resa iväg men kan inte vänta. Läs mer om Reseskaparnas sista minutenerbjudande just nu.

Till Reseskaparna

Sicilien det förlovade landet

Sicilien har allt – underbara stränder, vacker natur, kultur, gastronomi och magnifika trädgårdar och parker. Gå i fotspåren av gamla Grekland, Romarriket och den bysantiska kulturen men även på Catanias och Syrakusas livliga gator. Insupa många intryck och bli bedårad av denna ö som har besjungits och diktats om sedan urminnes tider.

Till Reseskaparna

Italien – Solens mat & vin

Upplev det jordnära italienska köket, pittoreska byar och storslagen natur. I resan ingår dagsutflykter till olika småbyar på landsbygden där man kommer nära inpå och till och med in i köken. Förutom mat och dryck bjuder resan även på en del kultur, såväl vardaglig som historisk.

Till Reseskaparna

Jämför bostäder