JM does not take responsibility for the translation

bekväma och upplevelserika resor

Vi på Seniorgården vill att det ska vara bekvämt, enkelt och bekymmersfritt för dig som bor i våra bostäder att resa bort några veckor. Därför samarbetar vi med Reseskaparna som har lång erfarenhet av att skräddarsy resor för seniorer, både längre vistelser och kortare upplevelseresor.

Vår samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för dig som är senior. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

Vill du komma bort från Sverige en längre tid kan du boka en långtidssemester i Fuengirola på Spanska solkusten med hela Andalusien inom räckhåll. Fuengirola erbjuder möjligheter till omväxlande och avkopplande veckor med allt från golf och vandring till kultur och nöjen.

Resorna kan även bokas av dig som är VIP-kund hos Seniorgården.

SISTA MINUTENRESOR JUL OCH NYÅR 2017/2018

Följ med Reseskaparna till livliga Dublin och det nyuppväckta Belfast, besök Krakows julmarknad i december eller kanske fira nyår i Lissabon eller Göteborg.

Till Reseskaparna

Jokkmokks vintermarknad februari 2018

Landet ovan den magiska Polcirkeln är förtrollande. En resa för alla sinnen, där vi låter oss smaka på mat tillagad av de goda lokala råvarorna samt får ett oförglömligt möte med Helena, renskötare och same. Jokkmokks marknad är en av Sveriges äldsta marknadsplatser, med traditioner sedan medeltiden och Jokkmokks vintermarknad är en obruten tradition sedan 400 år.

Genom Seniorgårdens Boförmåner kan du ta del av Reseskaparnas erbjudanden och rabatter.

Läs mer

gastro och kultur i ljuvliga toscana april 2018

Följ med Toscanakännaren Birgitta "Ghitta" Olovssdotter på Reseskaparna på en gastro och kulturresa till Italiens vingårdar och restauranger. Genom Seniorgårdens Boförmåner kan du ta del av Reseskaparnas erbjudanden och rabatter.

Läs mer

Långtidsboende i Spanien, Fuengirola

Reseskaparna erbjuder hotell och lägenheter i Fuengirola, en omtyckt plats på solkusten vars milda vinter inbjuder till långtidssemester.

Läs om resor till Fuengirola

Jämför bostäder