JM does not take responsibility for the translation

bekväma och upplevelserika resor

Vi på Seniorgården vill att det ska vara bekvämt, enkelt och bekymmersfritt för dig som bor i våra bostäder att resa bort några veckor. Därför samarbetar vi med Reseskaparna som har lång erfarenhet av att skräddarsy resor för seniorer, både längre vistelser och kortare upplevelseresor.

Vår samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för dig som är senior. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

Vill du komma bort från Sverige en längre tid kan du boka en långtidssemester i Fuengirola på Spanska solkusten med hela Andalusien inom räckhåll. Fuengirola erbjuder möjligheter till omväxlande och avkopplande veckor med allt från golf och vandring till kultur och nöjen.

Resorna kan även bokas av dig som är VIP-kund hos Seniorgården.

De flesta resor avgår från Arlanda men vissa long stay som Solkusten och Mallorca har även avresor från Kastrup och Landvetter. De resor som bara har avreseort Arlanda kan man boka flyg själv från den flygplatsen som passar bäst och ansluta på destinationen. Då drar Reseskaparna av kostnaden på bokningen.
Kontakta Reseskaparna för mer information.

SISTA MINUTENRESOR

Vill du resa iväg men kan inte vänta. Läs mer om Reseskaparnas sista minutenerbjudande just nu.

Till Reseskaparna

Wales

Norra Wales är en vacker annorlunda del av Storbritannien mellan havet och de mäktiga bergen i Snowdonia. Bo i den viktorianska kuststaden Llandudno, som erbjuder en lång välbesökt strandpromenad med en magnifik pir. Härliga dagar med intressanta utflykter väntar. Irene och Olle Sangemark tar er med till sina smultronställen i Wales. De har en särskild förkärlek för Wales sedan deras första besök dit på 90-talet. Deras varma personligheter ger resan en extra trevlig känsla.

Till Reseskaparna

gastro och kultur i ljuvliga Toscana

Följ med Toscanakännaren Birgitta "Ghitta" Olovsdotter på Reseskaparna på en gastro och kulturresa till Italiens vin- och ostgårdar och restauranger. Lär känna Siena med dess tusenåriga historia. Besök medeltidsbyn Gavorrano där tiden stått still.

Till Reseskaparna

Långtidssemester på Teneriffa

Reseskaparna erbjuder långtidssemester på Teneriffa med härligt klimat, vacker natur och svensktalande guide.

Läs mer

Jämför bostäder