JM does not take responsibility for the translation

bekväma och upplevelserika resor

Vi på Seniorgården vill att det ska vara bekvämt, enkelt och bekymmersfritt för dig som bor i våra bostäder att resa bort några veckor. Därför samarbetar vi med Reseskaparna som har lång erfarenhet av att skräddarsy resor för seniorer, både längre vistelser och kortare upplevelseresor.

Vår samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för dig som är senior. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

Vill du komma bort från Sverige en längre tid kan du boka en långtidssemester i Fuengirola på Spanska solkusten med hela Andalusien inom räckhåll. Fuengirola erbjuder möjligheter till omväxlande och avkopplande veckor med allt från golf och vandring till kultur och nöjen.

Resorna kan även bokas av dig som är VIP-kund hos Seniorgården.

De flesta resor avgår från Arlanda men vissa long stay som Solkusten och Mallorca har även avresor från Kastrup och Landvetter. De resor som bara har avreseort Arlanda kan man boka flyg själv från den flygplatsen som passar bäst och ansluta på destinationen. Då drar Reseskaparna av kostnaden på bokningen.
Kontakta Reseskaparna för mer information.

SISTA MINUTENRESOR

Bridge på Mallorca eller långtidssemester på Solkusten är några av Reseskaparnas sista minutenerbjudande just nu.

Till Reseskaparna

gastro och kultur i ljuvliga Toscana april 2018

Just nu! Boka innan 28 feb – erhåll 1000 kr rabatt.

Följ med Toscanakännaren Birgitta "Ghitta" Olovsdotter på Reseskaparna på en gastro och kulturresa till Italiens vingårdar och restauranger. Genom Seniorgårdens Boförmåner kan du ta del av Reseskaparnas erbjudanden och rabatter.

Till Reseskaparna

Påsk på Malta

Att fira påsk på Malta är en upplevelse – den firas med stor traditionell fest, där malteserna samlas i kyrkor och på gator för att delta i firandet. På långfredagen är kyrkorna berövade sin traditionella dekorativa stil, istället är rött, som symboliserar Kristi blod, den dominerande färgen.

Till Reseskaparna

Långtidsboende i Spanien, Fuengirola

Reseskaparna erbjuder hotell och lägenheter i Fuengirola, en omtyckt plats på solkusten vars milda vinter inbjuder till långtidssemester.

Läs om resor till Fuengirola

Jämför bostäder