JM does not take responsibility for the translation

bekväma och upplevelserika resor

Vi på Seniorgården vill att det ska vara bekvämt, enkelt och bekymmersfritt för dig som bor i våra bostäder att resa bort några veckor. Därför samarbetar vi med Reseskaparna som har lång erfarenhet av att skräddarsy resor för seniorer, både längre vistelser och kortare upplevelseresor.

Vår samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för dig som är senior. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

Vill du komma bort från Sverige en längre tid kan du boka en långtidssemester i Fuengirola på Spanska solkusten med hela Andalusien inom räckhåll. Fuengirola erbjuder möjligheter till omväxlande och avkopplande veckor med allt från golf och vandring till kultur och nöjen.

Resorna kan även bokas av dig som är VIP-kund hos Seniorgården.

Långtidsboende i Spanien, Fuengirola

Vi erbjuder nu hotell och lägenheter i Fuengirola, en omtyckt plats på solkusten vars milda vinter inbjuder till långtidssemester.

Läs om våra resor till Fuengirola

ReseSkaparna

Seniorgården samarbetar med ReseSkaparna som erbjuder ett brett utbud av resor. Som boende i Seniorgårdens bostäder eller som VIP-kund har du via våra Boförmåner tillgång till ReseSkaparnas erbjudanden och rabatter.

Läs mer om ReseSkaparna och deras resor

Jämför bostäder