JM does not take responsibility for the translation

Upplevelser och hälsa

Unna sig det där lilla extra då och då. Saker som gör gott för både kropp och själ. Det kan vara en skön semester, träning eller en trevlig fest i husets gemensamhetslokal eller hjälp att ordna den egna födelsedagsfesten.

SEMESTERBOENDE

Oavsett hur bra vi trivs i Sverige, är det många av oss som lockas av sol, värme och andra kulturer. För de flesta innebär flytten till en nybyggd bostad att man får större frihet och mer tid över. En möjlighet att förverkliga drömmen om att bo utomlands några veckor eller månader om året. På Seniorgården vill vi ge dig möjlighet att resa och bo, enkelt och tryggt. Erbjudandet gäller även Seniorgårdens VIP-kunder.

VI SAMARBETAR MED RESESKAPARNA
Reseskaparna specialiserar sig på att arrangera innehållsrika resor för seniorer. Både längre vistelser och kortare upplevelseresor. För oss på Seniorgården är samarbetet ett sätt att möjliggöra guldkant i din tillvaro och när du väl valt en ny, bekväm och lättskött bostad är det enkelt och bekymmersfritt att åka bort några veckor.

 

 Resor

TRÄNING OCH HÄLSA

Stärk din hälsa och höj livskvaliteten. Petra Carlsén Silberman, personlig tränare och massör, hjälper dig och dina grannar att komma igång med träningen, individuell eller i grupp.

 Mer om träning och hälsa

Jämför bostäder