JM does not take responsibility for the translation

Det bekväma livet - service i hemmet

När du flyttat in och kommit till rätta i din nya bostad är det dags att njuta av det bekväma livet.
För att du ska få tid till aktiviteter, umgänge med vänner och annat som du mår bra av har vi valt ut några tjänster som kan göra var dag lite enklare.

Du kan beställa allt från städning och fönsterputs till veckohandling. Men du kan också få hjälp att hänga upp tavlor, montera möbler, vårstäda balkongen, bära hem matkassen och laga en god middag.

Nya Boförmånsleverantörer

Nu har vi nya leverantörer av service i hemmet. Veterankraft i Stockholm och Rutstäd i Norrtälje - Roslagen.

läs mer

Våra bekväma tjänster i bostaden

Städning En helomfattande tjänst som styrs av vad du behöver. Veckostädning, storstädning eller städhjälp inför och efter speciella tillfällen. Du kan köpa tjänsterna som skräddarsydda abonnemang eller per gång.

 

Glas och fönsterputs Njut av skinande rena rutor. Med regelbunden tvätt får du in maximalt med ljus genom fönsterrutor, inglasat uterum och balkongglas.

 

Balkong och uteplats
Gör det enkelt för dig och boka hjälp med exempelvis snöröjning av uteplats och terrass, omplantering av växter, möblering av balkongmöbler och annat som gör utelivet skönare. 

 

Hantverkshjälp
En riktig fixartjänst som omfattar det mesta från att hänga upp tavlor och byta lampor till tunga lyft och montering av möbler.

 

Inköpshjälp och ärenden
Veckohandling, storhandling eller inför speciella tillfällen. Du kan också boka hjälp med ärenden till kemtvätt, apotek och bibliotek.

 

Teknisk support
Teknik är underbart enkelt när det fungerar. Känner du dig osäker kan du boka hjälp att installera tv och IT, snabbt och rätt från början.

 

Klädvård
Du kan också få hjälp med att tvätta, stryka, mangla och vika tvätt.

 

God mat till vardags
Bra mat är viktigt och gott. Du kan få hjälp att handla och laga god och näringsrik vardagsmat.

 

Promenadsällskap
Ibland behöver man det där lilla extra som sällskap på promenaden eller hjälp med att gå ut med hunden. Det är en trygg och trevlig möjlighet.

 

Festcatering
Oavsett om du ska ha en egen middagsbjudning eller en fest i föreningen är catering ett bekvämt alternativ. Du kan få hjälp med inköp av mat och dryck, inbjudningskort och utskick, dekoration av gemensamhetslokal, boka underhållning och förstås städning efter festen.

 

Specialtjänster
Vissa leverantörer erbjuder praktiska specialtjänster Det kan exempelvis vara att lägga upp en gardin och sedan hänga den på plats.

 Kontakt och priser

Jämför bostäder