JM does not take responsibility for the translation

Dina Boförmåner

Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.

För en bekvämare vardag

Seniorgårdens Boförmåner är utvalda tjänster som du själv väljer om du vill köpa. Från praktiska tjänster som städning till det där lilla extra som semesterbostad. Utbudet varierar över landet och utvecklas i takt med att nya möjligheter uppstår. Tanken är att det alltid ska var enkelt att flytta till och trivas i våra bostäder.

Praktiskt inför flytten

För att göra din flytt så smidig som möjligt erbjuder vi tjänster som underlättar tiden före inflyttning. Du kan förstås få hjälp med själva flytten, men också bekväma tjänster för allt runt omkring. Du kan till exempel beställa genomgång av trädgården inför en villaförsäljning, flyttstädning, magasinering och vindsröjning.

 Våra tjänster

Bekvämt i bostaden

När du flyttat in i din nya bostad är det dags att njuta av det bekväma livet. För att du ska få tid till aktiviteter, umgänge med vänner och annat du mår bra av har vi valt ut tjänster som gör var dag lite enklare. Du kan beställa allt från städning och fönsterputs till veckohandling. Men du kan också få hjälp att hänga upp tavlor, vårstäda balkongen och laga en god middag.

 Våra tjänster

Upplevelser och hälsa

För de flesta innebär flytten till en nybyggd bostad att man får större frihet och mer tid över. Kanske en möjlighet att förverkliga drömmen om att bo söderut några extra veckor om året eller lägga mer tid på intressen och aktiviteter. Då kan det passa det bra med semesterboende utomlands.

 Våra tjänster

Jämför bostäder