JM does not take responsibility for the translation

VIP-vägen till ditt nya hem

Seniorgården har lång erfarenhet av att bygga bostäder för alla över 55 år. Du får en vacker och funktionell bostad med bra läge nära service och grönområden. Välkommen som VIP-kund du också!

VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR

Som VIP-kund får du förhandsinformation och möjlighet att boka en bostad innan de erbjuds till allmän försäljning. Våra planerade bostäder presenteras på vår hemsida och i vår kundtidning SeniorBonytt som skickas hem till dig två gånger per år. Kostnaden för att vara VIP-kund och få förtur till Seniorgårdens nya bostäder är 300 kr per år. Din förtur som VIP-kund gäller även för din familj: make/maka, registrerad partner, sambo. När VIP-försäljningen för ett bostadsprojekt startar skickar Seniorgården ut erbjudande om vilka projekt som är aktuella för säljstart via e-post och postalt utskick.

15 DAGAR VIP-FÖRSÄLJNING

Du har 15 dagar på dig att göra din köpanmälan från och med den dagen VIP-försäljningen påbörjas. Köpanmälan förbinder inte till köp och det spelar ingen roll när du gör din köpanmälan under perioden, bostäderna fördelas efter ditt registreringsdatum som VIP-kund.

Under dessa 15 dagar kommer du som VIP-kund kunna ta del av fakta, planritningar samt priser på projektets webbsida, tryckt försäljningsmaterial kan även beställas av kundtjänst och finns även på VIP-visningen. Du har även möjlighet att anmäla dig till VIP-visning av de projekt du är intresserad. På VIP-visningen får du som VIP-kund mer information och kan ställa dina frågor direkt till mäklaren och projektgruppen. Du anmäler dig till VIP-visning på Mina sidor eller via kundtjänst.

Jämför bostäder