Start » Förtur/Mina sidor » Logga in på Mina sidor

Logga in på Mina sidor

För dig som är VIP-kund

Mina Sidor finns för dig som är VIP-kund hos Seniorgården. Här loggar du in för att göra en förtursanmälan till säljstartade bostadsprojekt, uppdatera din profil och anmäla dig som VIP-tyckare.

Logga in på Mina sidor genom att fylla i ditt kundnummer och lösenord.

För dig som använder Internet Explorer 8.

Funktionaliteten är inte optimerad för denna webbläsare. 
Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare version eller använder någon av följande webbläsare istället:
* Chrome   27.0 och 28.0
* Firefox  10.0.2 och 23.0 

BLI VIP-TYCKARE

Hur vill du använda gemensamhetslokalen, vilka Boförmåner skulle underlätta din vardag, vilka aktiviteter tycker du berikar din fritid? Dina åsikter, tankar och idéer är viktiga för oss. Vi vill helt enkelt hålla oss uppdaterade om vad som är viktigt för dig, både utifrån det som är praktiskt och det som gör att du trivs hemma.

Därför är vi intresserade av dig som vill tycka till och svara på frågor om det mesta som rör intressen, levnadsvanor och boende. Som VIP-tyckare får du några gånger om året besvara ett antal frågor via en e-postenkät.

Anmäl dig som VIP-tyckare
Är du intresserad av att vara med? Anmäl dig genom att kontakta Kundtjänst. Uppge kundnummer och mejladress. Kontakta kundtjänst på telefon 020-120 00 22 eller via mejl.

Missa inte din chans att vara med och påverka framtidens seniorbostäder.

FÅ FÖRTUR TILL SENIORGÅRDENS BOSTÄDER - BLI VIP-KUND

Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Att vara VIP-kund kostar 300 kronor per år. Du får Seniorgårdens kundtidning SeniorBonytt 4 ggr/år.

FRÅGOR OCH SVAR OM VIP

Vilka förmåner finns, hur fungerar förtursanmälan och hur kan jag överlåta mitt medlemskap till en familjemedlem? Här följer vanliga frågor och svar kring att vara VIP-kund hos Seniorgården.

MÖJLIGHETERNAS BOENDE

Just nu bygger och planerar vi många spännande seniorbostäder på olika platser i Sverige. Vi bygger din nya bostad med fokus på design och funktion. Då vet vi att du får ett bekvämt liv där du kan bo och trivas länge. Ljusa och välplanerade lägenheter med stor balkong eller terrass. Alla våra hus ligger med bra läge nära service och natur.

Försäkra dig om möjligheten att välja bland de första genom att bli VIP-kund. För att få köpa en bostadsrätt av oss måste du ha fyllt 55 år. VIP-kund kan du bli när som helst.

Kundtjänst öppettider i påsk

17/4 Skärtorsdag 9-14

Fre 18/4 t.o.m. mån 21/4 stängt

Telefon 020-120 00 22
Från utlandet, ring: +468 626 66 30 och ange att du vill prata med Kundtjänst.

Tulpan

Första VIP-enkäten

När kan jag göra min förtursanmälan?

För att få förtur till Seniorgårdens bostäder ska du alltid göra en förtursanmälan via "Mina Sidor" eller kontakta Seniorgårdens kundtjänst på tel 020-120 00 22.

 

Bostäderna säljstartas via kundtidningen SeniorBonytt. Observera att din förtursanmälan måste vara inkommen inom aktuell förtursperiod som framgår i presentationen av bostadsprojektet i SeniorBonytt. En förtursanmälan kan tidigast göras för ett projekt efter säljstart i SeniorBonytt.

SeniorBonytt 2014

Du är som är VIP-kund får SeniorBonytt hem i brevlådan 4 ggr/år.

Utgivningsplan 2014
Nr 1 Mars
Nr 2 Juni
Nr 3 September
Nr 4 December