Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla Seniorgårdens nya bostäder samt VIP-magasinet Seniorbonytt.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

...

Säljstartat

2 lediga bostäder

Centralt

Sjöporten

Vasst hus med skarpt läge

Anmäl intresse
...

Personliga visningar i nya visningslägenheten

Vår nya visningslägenhet står nu färdig i Sjöporten. Lägenheten har fyra rum och kök om 99 kvadratmeter. Här får du möjligheten känna på inredning med kvalitet och se utsikt ifrån den generösa balkongen. Kontakta mäklaren för personlig visning.

Sjöporten ligger bredvid Eriksbergshallen vid korsningen Östra Eriksbergsgatan och Sjöportsgatan. Ett stenkast från kajpromenaden, bekvämt, snyggt och kajnära, i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar. Här bor du havs- och stadsnära på samma gång, med närhet till det mesta. För dig som fyllt 55 år.

Här, i hjärtat av Eriksberg, bygger Seniorgården ett flerbostadshus med 52 lägenheter från två till fyra rum och kök. Huset blir sex våningar högt och har hämtat mycket av sin arkitektoniska inspiration ifrån New York, med spännande vinklar och tidlös design.

Här bor du i närheten av allt som Eriksberg har att erbjuda. Caféer, restauranger, kajpromenaden, Eriksbergs köpcentrum, vårdcentral och friskvårdsanläggningar är bara några av sakerna man finner i närområdet.

Situationsplan för Sjöporten.
... ...

Byggnaderna

Arkitekturen i Sjöporten har tagit inspiration från de häftiga höghusen i New York och väver samman storstadslivet med charmen av en småstadsidyll. Varje lägenhet utrustas med en väl tilltagen balkong eller uteplats i söder- eller västerläge och från de flesta balkonger har man även utblickar mot härliga Göta Älv som rinner genom staden.

Läs mer om byggnaderna
...
... ...

Virtuell visning

Är du också nyfiken på hur just den där lägenheten du är intresserad av ser ut på insidan? Tycker du att en planritning lämnar för mycket åt fantasin? Då är det läge att gå på en virtuell visning för att se hur tre utvalda lägenheter i Sjöporten kan komma att se ut när de är inredda och klara.

Gå till lägenheterna
...